€9,99
€5 Bezorging 13 - 22 juli. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 9,99","priceAmount":9.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"9","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Ud22RiGJBDwTLjsbGjO2L51UIJw0LtchAIiBoNQpoqsPOkkfYtcG9ghOQ8YVa317D6F2tOTqPOBpFdYZyoXX%2FRX%2B%2FzyP6Y56zIlbBx9RjW3%2FIZzvh6qPrdZaoZIZsG6oKn4F63IZZQYj0uJj6vSPsFaBaA4AqQxiZKSx%2F9tX1WmNemeXXlFngZiqDC%2FDdnZ7","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 9,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 9,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
hong yuan ri za dian
Verkocht door
Verzonden vanuit
hong yuan ri za dian
Verkocht door
Heb je er een te koop?

10X zakvergrootglas,zwart lederen tasje Mini opvouwbaar vergrootglas voor lezen,boeken,sieraden en meer


€9,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • ▶【Zakvergrootglas】: het kan 360 ° worden gedraaid en het stevige frame en de comfortabele lederen bescherming kunnen het vergrootglas beschermen. U kunt deze mini-loep meenemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging of slijtage.
  • ▶【Lens van hoge kwaliteit】: 10X optische glazen lens. De lens is krasvast en heeft een hoge transparantie, waardoor het beeld helder en onvervormd is. Laat u genieten van een betere visuele ervaring, zeer geschikt voor het bekijken van kleine tekst, afbeeldingen en objecten.
  • ▶【Gemakkelijk mee te nemen】: het vergrootglas is licht in gewicht. Opgevouwen heeft hij een klein volume van 90 mm (3,54 inch) en handpalmgrootte, die gemakkelijk in een zak kan worden gestopt. Het kan op elk moment bij je worden gedragen en op tijd worden gebruikt.
  • ▶【Perfect cadeau】: 10X vergroting, oude mensen kunnen het gebruiken om kleine lettertjes, handwerk, foto's, leesboeken, kranten, medicijninstructies, enz. Kinderen kunnen kleine insecten, bloemen en planten observeren.
  • ▶【Servicegarantie】: als je vragen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we zullen het zeker binnen 24 uur voor je oplossen. Herinnering: niet gebruiken onder sterk licht.

Meer weten?

We willen je helpen om het juiste smart device te kiezen. Informatie over de eigenschappen van dit product staat onder Productgegevens. Meer informatie over smart devices? Lees meer of ontdek onze Smart Home store.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? ( Dat kan hier ).

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

10X zakvergrootglas

Waarom kiezen voor ons vergrootglas:

1.【Zakvergrootglas】: het kan 360 ° worden gedraaid en het stevige frame en de comfortabele lederen bescherming kunnen het vergrootglas beschermen. U kunt deze mini-loep meenemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging of slijtage.

2.【Lens van hoge kwaliteit】: 10X optische glazen lens. De lens is krasvast en heeft een hoge transparantie, waardoor het beeld helder en onvervormd is. Laat u genieten van een betere visuele ervaring, zeer geschikt voor het bekijken van kleine tekst, afbeeldingen en objecten.

3.【Gemakkelijk mee te nemen】: het vergrootglas is licht in gewicht. Opgevouwen heeft hij een klein volume van 90 mm (3,54 inch) en een handpalmmaat, die gemakkelijk in een zak kan worden gestopt. Het kan op elk moment bij je worden gedragen en op tijd worden gebruikt.

Specificatie:

-Materiaal: ABS + leer + metaal + glazen lens

-Effectieve diameter: 65 mm (2,55 inch)

- Kleur: Zwart

-Vergroting: 10X

Geschikt voor ouderen om hun dagelijks leven te verrijken, en geschikt voor kinderen om hobby's te cultiveren.

【onderhoud! 】: We denken dat je van vergrootglas houdt. Als u vragen heeft, neem dan tijdig contact met mij op. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies