Amazon.nl: Klantenrecensies: Válquer professionele stijltang, Frans, 125 ml

Selecteer uw cookievoorkeuren

We gebruiken cookies en vergelijkbare tools die nodig zijn zodat je aankopen kan doen, en om je winkelervaringen te verbeteren en om onze diensten te leveren, zoals beschreven in onze Cookieverklaring. We gebruiken deze cookies ook om te begrijpen hoe klanten onze diensten gebruiken (bijvoorbeeld door websitebezoeken te meten), zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen.

Als je ermee akkoord gaat, gebruiken we ook cookies om je winkelervaring in de Amazon Stores te verbeteren, zoals beschreven in onze Cookieverklaring. Dit omvat het gebruik van cookies van eerste en derde partijen die standaard apparaatgegevens, zoals een unieke ID, opslaan of openen. Derde partijen gebruiken cookies om persoonlijke advertenties weer te geven en te meten, doelgroepinzichten te genereren en producten te ontwikkelen en te verbeteren. Klik op 'Cookies aanpassen' om deze cookies te weigeren, meer gedetailleerde keuzes te maken of voor meer informatie. Je kunt je keuzes op elk moment wijzigen door naar Cookievoorkeuren te gaan, zoals beschreven in de Cookieverklaring. Ga naar onze Privacyverklaring voor meer informatie over hoe en voor welke doeleinden Amazon persoonsgegevens gebruikt (zoals de bestelgeschiedenis van Amazon Store).

Sorry, er is een probleem opgetreden bij het opslaan van je cookievoorkeuren. Probeer het nog eens.
Cookies aanvaardenCookies aanpassen
Ga naar primaire content
.nl
Hallo Bestemming kiezen
Alle
Selecteer de afdeling waarin je wilt zoeken
Hallo, Inloggen
Account en lijsten
Retourzendingen en bestellingen
Winkel- wagen
Alle
Klantenservice voor mensen met een handicap Klantenservice Bestsellers Aanbiedingen Prime Cadeau-ideeën Jouw Amazon.nl Cadeaubonnen Verkopen
Nederlandse Bedrijven

doorVálquer
Stijlnaam: BehandelingWijzigen
Een recensie schrijven
Hoe klantenrecensies en -beoordelingen werken

Klantenrecensies, inclusief sterbeoordelingen voor producten, geven klanten meer informatie over het product en helpen bij de beslissing of dit het juiste product voor hen is.

Om de algehele sterbeoordeling en procentuele uitsplitsing per ster te berekenen, gebruiken we niet een gewoon gemiddelde. Maar ons systeem houdt rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de beoordelaar het item op Amazon heeft gekocht. Het systeem heeft ook recensies geanalyseerd om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Meer informatie over hoe klantenrecensies op Amazon werken
Alle koopopties bekijken

Zoeken
Sorteren op
Toprecensies
Filteren op
Alle recensenten
Alle sterren
Alle uitvoeringen
Alle tekst-, afbeeldingen- en videorecensies
69 beoordelingen in totaal, 27 met recensies

Er is een probleem opgetreden tijdens het filteren van de recensies. Probeer het later opnieuw.

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands

Vanuit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Uit andere landen

Prisci
TOP 1000-RECENSENT
4,0 van 5 sterren Huele mejor que otros alisados
Beoordeeld in Spanje op 12 november 2021
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
El paquete llegó a tiempo y bien embalado. El precio correcto, para mi media melena da casi para 2 veces. Me arriesgué a probarlo porque había leído que el olor no era tan fuerte como en otros alisados y el procedimiento de aplicación más sencillo.
Efectivamente así es, aunque laborioso no se tarda tanto, hora y algo haciéndolo sola y con media melena, para cabellos largos me imagino que más. En cuanto al olor, aunque personalmente sigo encontrandolo desagradable, es mucho más ligero que en otro productos similares tipo kativa (para mi demasiado fuerte).
Con referencia a los resultados, la primera vez el pelo ya queda suave, con otros me quedaba más tieso. No es un liso plancha, más bien quita el encrespado y sí se nota el cambio pero para quien lo quiera liso tabla tendrá que pasar la plancha igualmente. He de decir que mi pelo es fino y ligeramente ondulado, por lo que para cabellos muy rizados no se si hará mucho. La duración en mi caso no ha sido muy larga, unos 2 meses lavandome el pelo casi a diario, quien lo haga con menos frecuencia supongo que le durará más.
5 mensen vonden dit nuttig
Amazon Customer
2,0 van 5 sterren No es lo que esperaba
Beoordeeld in Spanje op 8 februari 2021
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
He probado muchos tipos de alisado, desde el japonés, varios de keratina.
Me decidí a probar este por ver que tenía de diferente pero no es lo suficientemente fuerte, tengo el pelo encrespado, no rizado y lo uso para quitar volumen pero esta vez no ha resultado como esperaba.
Es nuy fácil de usar porque no tienes que secar el producto con el secador pero en el pelo solo noto que hay un pelín menos de encrespamiento, tengo que seguir usando la plancha por las mañanas para estirar el flequillo y algunos mechones.
Te queda el pelo más suave pero no sirve como alisador.
2 mensen vonden dit nuttig
Sonia
3,0 van 5 sterren No lo he podido utilizar
Beoordeeld in Spanje op 21 februari 2022
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
Compré el tratamiento a principios de agosto del año pasado y antes de utilizarlo me quedé embarazada.
Mi mala reseña no es por el producto en sí ya que no pude utilizarlo sino por el lavado de manos que se hace Válquer.
Me puse en contacto con ellos a través de su web preguntando si se podía utilizar en el embarazo porque en las instrucciones no menciona absolutamente nada sobre este tema y su respuesta fue que siguiera las indicaciones de mi ginecóloga así que lo he tenido que subir a Vinted para intentar venderlo por bastante menos de lo que me costó para no tener que tirarlo a la basura
marcia marilia da silva da silva
5,0 van 5 sterren Me ha sorprendido para bien!!!
Beoordeeld in Spanje op 4 mei 2022
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
Foto izquierda solo secado con secador, después de enjuague del producto,siguiendo las instrucciones y foto de la derecha después de pasar la plancha mechón por mechón. Para mi fue una maravilla, la suavidad el brillo y sobre todo no me he matado con me solía pasar con otros productos. Tengo el pelo ondulado y mucha cantidad. Muy muy contenta😛😊
Klantafbeelding
marcia marilia da silva da silva
5,0 van 5 sterren Me ha sorprendido para bien!!!
Beoordeeld in Spanje op 4 mei 2022
REINA J
5,0 van 5 sterren Muy efectivo
Beoordeeld in Spanje op 18 maart 2021
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
Mi experiencia es la siguiente, yo tengo el pelo muy crespo e indomable. Y la verdad que rebaja muchísimo el rizo, dejándolo súper suave y con mucha vida y súper hidratado..
Lo he comprado ya por tercera vez.

Me encanta, sin duda repetiré
5 mensen vonden dit nuttig
Javi
5,0 van 5 sterren MAGIA
Beoordeeld in Spanje op 19 juni 2021
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
Mi mujer lo ha comprado y dice esto:
Es perfecto. Magia.
Fácil de usar y muy efectivo. Deja el pelo liso, suave, nada engrasado ni pesado. Nada de encrespamiento, ¡ni con la humedad! Como si hubieras ido a la pelu, pero por 24 euros, que encima, con melena corta, da para dos veces. Me parece un milagro, me ha cambiado el pelo.
2 mensen vonden dit nuttig
kariqui
5,0 van 5 sterren Fantastico
Beoordeeld in Spanje op 23 november 2020
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
Me ha encantado este producto, sin duda volveré a comprarlo me ha quedado un pelo fantástico y lo tenía bastante estropeado y me ha quedado el cabello suave y sedoso y con un brillo que hacía tiempo no tenía. Repetiré seguro.
3 mensen vonden dit nuttig
Amelia
2,0 van 5 sterren No me ha gustado el resultado.
Beoordeeld in Spanje op 14 januari 2021
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
Es muy fácil y cómodo de usar, pero no alisa nada de nada. Alomejor facilita un poco el secado, pero no mucho. He probado otros alisados que te dejan mucho mejor el pelo y te dura algún tiempo el pelo manejable.
También tengo que decir que son más pesados de usar que este. No llevo ni un mes desde que lo hice y tengo los mismos rizos y el pelo más reseco.
NP
5,0 van 5 sterren De nuevo un resultado fantástico
Beoordeeld in Spanje op 19 december 2020
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
Esta keratina es simplemente fantástica hasta con cabello decolorado (el mío). Me he ahorrado 125€ de peluquería. He invertido sola 1 hora de mi tiempo en aplicarla y ver el resultado. Como desde hace 2 años un efecto profesional y de calidad por menos de 25€. Valquer tiene otros champús y mascarillas fabulosos.
1,0 van 5 sterren No quita frizz
Beoordeeld in Spanje op 26 april 2022
Stijlnaam: BehandelingGeverifieerde aankoop
Este producto no quita frizz y no alisa- si no te secas el pelo no te
quedara ni alisado y con frizz.

Se que no es un alisado brasileño o keratina;
pero lo venden como tal…

llevo dos lavadas y al cuarto dia, comienza un olor tipo formol - no recomiendo porque no hace nada
  • ←Vorige
  • Volgende→

Vragen? Snel antwoorden krijgen van recensenten

Vragen
Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.
Voer een vraag in.

Heb je de klantenservice nodig? Klik hier
‹ Alle details bekijken van Válquer professionele stijltang, Frans, 125 ml

Je onlangs bekeken items en aanbevelingen
›
Browsegeschiedenis bekijken of bewerken
Als je productpagina’s hebt bekeken, kijk dan hier om eenvoudig terug te gaan naar de pagina's waarin je geïnteresseerd bent.

Terug naar boven
  • iDeal
  • Cadeaubonnen
We helpen je graag
  • Amazon en COVID-19
  • Pakketten traceren of bestellingen bekijken
  • Verzendtarieven en -beleid
  • Amazon Prime