€ 51,00
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: Maandag, 13 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Grote luchtstroom kachelv...

Heb je er een te koop?

Grote luchtstroom kachelventilator, warmteaangedreven kachelventilator voor houtkachels, open haarden en kachels - met haardaccessoires oventhermometer


Prijs: € 51,00 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
  • ✅ 【Warmteaangedreven kachelventilator】 – Verhoogt de efficiëntie van je staande kachel of houtbrander om de warme luchtcirculatie te verbeteren en een gezellige sfeer te creëren.
  • ✅【Modern design】 Hoogte 8 1/2 inch, grotere luchtstroom, ideaal voor grote houtkachels of vrijstaande meerstoffige kachels en grote ruimtes.
  • ✅ 【Geen lopende kosten, snelle start】 – zelfverzorging door warmte, geen stroom of batterijen nodig, begin dan bij een temperatuur van 50 °C. Opmerking: als de maximale temperatuur op je houtkachel onder 100 °C ligt, wordt het niet aanbevolen om te kopen, omdat de ventilator niet efficiënt genoeg kan werken. De optimale bedrijfstemperatuur bedraagt 250 °C, de maximale temperatuur is niet hoger dan 350 °C.
  • ✅ 【Fluisterstil, geruisloos】 – stille werking, warmte zachtjes in de kamer verdelen en kamertemperatuur verhogen.
  • ✅【Levenslange technische ondersteuning】– Als je vragen of klachten tijdens het gebruik hebt, neem dan gewoon direct contact met ons op om oplossingen te krijgen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Productspecificatie:
- Materiaal: geanodiseerd aluminium.
- Lemmet: 4.
- Afmetingen: breedte 180 mm/7.08'', diepte 103 mm/4.05'', hoogte 215 mm/8.46''
- G.W: 0,78 kg
- Bedrijfstemperatuur: 50 tot 350 graden Celsius.
- Optimale temperatuur: 250 ° C
- Maximale luchtstroom: verhit zich met een snelheid tot -80 voet / min.
- Loopsnelheid (200 °C): > 750 tpm.
- Pakket: 1 x kachelventilator + 1 x oventhermometer.
- Na de verkoop: 24 maanden.

Hoe werkt het?
Een thermo-elektrische module fungeert als kleine generator, die de motor van de ventilator aandrijft. Geen batterijen of stroom nodig!

Waarom heb je ovenventilator nodig?
In de koude winter stijgt de hitte van de oven in het algemeen direct aan het plafond, het bovenste verdieping verwarmt zich op, maar in de grond is het nog steeds koud. Wanneer een warmteaangedreven kachel wordt gebruikt, kan de ventilator effectief bijdragen om de warme lucht in de ruimte te verdelen. Geen ingewikkelde installatie nodig. Plaats de ventilator eenvoudig op een functionerend fornuis. De ventilator werkt automatisch en stopt na het afkoelen van de kachel.

Hoe gebruik je het juiste adres?
1. Vind een vlak oppervlak op het fornuis.
2. Houd een afstand van ten minste 10,16 cm tot de schoorsteenbuis.

Let op:
1. Raak tijdens het gebruik de fan niet aan. Warm.
2. Plaats de kachel niet op ventilatieopeningen/grills. Oververhitting kan de ventilator beschadigen.
3. De bedrijfstemperatuur mag niet meer dan 350 °C bedragen.
4. Wij raden je aan om niet te kopen als de maximumtemperatuur van je oven onder 100 °C ligt. De ventilator kan niet efficiënt werken.

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe berekent Amazon sterbeoordelingen?