Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 9,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

De grootste krachtbron... ben je zelf: Vijf stappen naar een stressvrij leven van [Dehandschutter, Ludo]
Kindle-app advertentie

De grootste krachtbron... ben je zelf: Vijf stappen naar een stressvrij leven Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie, 11 apr 2017
EUR 9,99

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Boeken over zelfontplooiing en spiritualiteit gaan het laatste decennium in alle boekhandels ter wereld als zoete broodjes over de toonbank. Seminars voor yoga, mindfulness en meditatie zijn overal ter wereld in een mum van tijd volgeboekt. Dit alles om een grote nood te lenigen: dolgedraaide mensen afhelpen van een onbestemd gevoel van spanning en ontevredenheid dat als een donderwolk boven onze prestatiegerichte consumptiemaatschappij hangt.

Sedert vele jaren bestudeerde ik vele boeken en cursussen over zelfontplooiing. Ik verslond de boeken van Wayne Dyer, Anthony Robbins, Jack Canfield, Eckhart Tolle en uiteraard ook de wereldbestseller The Secret van Rhonda Byrne. Ik beluisterde de audiocursus The Secret of Deliberate Creation van Dr. Robert Anthony en kreeg hierdoor een veel beter inzicht in de werking van de menselijke geest en de principes van de Wet van Aantrekking.

Ik leerde mediteren met de Silva Mind Control-methode, behaalde een NLP-certificaat, volgde mastermind-groepen en werd een trouw lid van Mindvalley, een Amerikaanse organisatie die het veranderen van levens door spirituele zelfontplooiing tot zijn levensmissie heeft gemaakt. Ik ben tevens ook redacteur van mijn eigen blog ‘Lessen in Geluk’.

Ik mag mezelf dus een expert noemen op vlak van spiritualiteit en zelfontplooiing. Naast de theorie draag ik ook een jarenlange praktijkervaring mee. Ooit was ik een verlegen, stotterende jongen die stap voor stap geleerd heeft zijn angst, stress en onzekerheid te overwinnen en een gelukkig en succesvol leven uit te bouwen.

In dit e-book bied ik jou een heldere handleiding om stress en negativiteit definitief uit je leven te bannen. Maar weten hoe het moet, is niet genoeg. Actie is immers de sleutel tot succes! Je zult de principes dan ook moeten toepassen om werkelijke verandering in je leven teweeg te brengen.

Ik geef je alvast de volgende waarheid mee die als een rode draad doorheen dit boek loopt:
Als je blijft denken wat je altijd al dacht, zal je blijven doen wat je altijd al deed en zal je blijven krijgen wat je altijd al kreeg.

Van deze wijsheid was ik me jarenlang niet bewust. Ik dacht dat ik geen controle had over de gebeurtenissen in mijn leven. Tot ik er mij heel bewust van werd dat ik zelf mijn eigen realiteit creëer door de gedachten die ik toelaat in mijn geest. Zonder gedachte gebeurt er immers niets. Gedachte komt voor elke realisatie. En het hangt van je eigen keuze van die gedachten af hoe de realiteit er zal uitzien. Neem deze waarheid alvast mee doorheen je reis door de fascinerende principes in dit e-book. Een stressvrij en gelukkig leven zal jouw grote beloning zijn.

Je krijgt ook vijf concrete stappen mee om aan de slag te gaan. Geen hoogdravende theorieën, maar heldere toepasbare principes, gedistilleerd uit de vele boeken en opleidingen over zelfontplooiing en spiritualiteit die ik inmiddels heb gelezen en gevolgd.

Als een soort spirituele ‘self-made man’ wil ik deze kennis doorgeven aan iedereen die het heft van zijn leven in eigen handen wilt nemen. Ik wens je alvast alle succes toe!

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 2222 KB
 • Printlengte: 51 pagina's
 • Uitgever: BoekBoek (11 april 2017)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B071CYR26T
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Verbeterd lettertype: Niet ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: Schrijf als eerste een recensie over dit item
click to open popover

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%