Hoe gebruikt Amazon mijn gegevens?

We gebruiken je persoonlijke informatie zodat je gebruik kunt maken van onze services en zodat we onze services kunnen verbeteren.

Enkele voorbeelden zijn de bezorging van en de communicatie met jou over je aankopen van producten en services, het verbeteren en personaliseren van je Amazon-ervaring en het naleven van wettelijke verplichtingen. Je vindt een gedetailleerde lijst van de manieren waarop wij je persoonlijke informatie gebruiken in onze privacyverklaring.

We gebruiken persoonlijke informatie ook om op interesse gebaseerde advertenties weer te geven over functies, producten en services die je mogelijk interesseren. We gebruiken geen informatie waarmee je afzonderlijk kan worden geïdentificeerd, zoals naam of e-mailadres, om op interesses gebaseerde advertenties aan te bieden. Meer informatie vind je in ons beleid inzake op interesses gebaseerde advertenties. Wij maken gebruik van cookies en andere identificatiegegevens om ervoor te zorgen dat je browser of apparaat wordt herkend door onze systemen en om je onze services te kunnen aanbieden. Lees onze cookieverklaring voor meer informatie.

Informatie over onze klanten is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en we verkopen de persoonlijke informatie van onze klanten niet aan anderen.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.