Informatie over betaling via Bancontact

Klanten die een Bancontact-kaart van een deelnemende bank hebben, kunnen betalen met Bancontact.

Selecteer Bancontact als betaalmethode tijdens het afrekenen en voltooi de bestelprocedure door op Nu kopen te klikken.

Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de online Bancontact-portal, waar je de Bancontact-app kunt gebruiken of handmatig je Bancontact-kaartgegevens kunt invoeren om de betaalprocedure te starten. Nadat de betaling is geautoriseerd en voltooid, word je teruggestuurd naar Amazon en ontvang je een bestelbevestiging per e-mail.

Notitie:

  • Je kunt 1-Click-, digitale en abonnementsbestellingen (inclusief Amazon Prime) niet betalen met Bancontact.
  • De bestelling wordt in rekening gebracht zodra je de transactie hebt bevestigd. Als je je bestelling annuleert voordat deze wordt verzonden, ontvang je een terugbetaling voor het in rekening gebrachte bedrag.
  • Als je met Bancontact betaalt, kun je de betaalmethode niet wijzigen nadat je de bestelling hebt geplaatst. Je kunt je bestelling wel annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen, zolang het verzendproces nog niet is gestart.
  • Als je een cadeaubon of promotiecode wilt inwisselen voor je bestelling, voer je de code in tijdens het afrekenen voordat je Bancontact selecteert als betaalmethode.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.