Je Prime-lidmaatschap wijzigen

Huidige leden van het Prime-programma voor Nederland op Amazon.de zijn welkom om zich aan te melden voor het nieuwe Prime-programma op Amazon.nl. Zodra je je hebt aangemeld, wordt je huidige Prime-abonnement voor Nederland op amazon.de automatisch geannuleerd en terugbetaald.

Met de lancering van Amazon.nl hebben Nederlandse klanten hun eigen Amazon-ervaring, waaronder een nieuw Prime-programma met snelle, gratis bezorging, samen met dezelfde geweldige entertainmentvoordelen met Prime Video en Prime Gaming. Alle Nederlandse klanten met een huidig Prime-abonnement voor Nederland op Amazon.de kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen van het nieuwe Prime-abonnement op amazon.nl. Zodra je je hebt aangemeld voor het Prime-abonnement op amazon.nl, wordt je vorige abonnement op amazon.de automatisch geannuleerd en terugbetaald. Je kunt niet meer deelnemen aan het vorige programma als je overstapt naar Prime op Amazon.nl. Als je een jaarlijks lidmaatschap hebt, krijg je €49 terug, als je een maandelijks lidmaatschap hebt, krijg je €5,99 terug.

Als je je Prime-lidmaatschap op amazon.nl wilt starten, ga je naar Amazon Prime of ga je naar Informatie over Amazon Prime voor meer informatie.

Notitie:

  • Het vorige Prime-abonnement voor Nederland op amazon.de is niet meer te koop nu we een speciale Nederlandse ervaring en Prime-programma hebben op amazon.nl.
  • Klanten met een huidig Prime-abonnement voor Nederland op Amazon.de houden toegang tot hun voordelen, tenzij ze bericht ontvangen. Zodra ze zich aanmelden voor het nieuwe plan wordt hun vorige plan automatisch geannuleerd en kunnen ze zich niet opnieuw aanmelden voor dat plan.
  • Voor Belgische klanten met het Belgische Prime-abonnement op amazon.de wordt hun vorige lidmaatschap automatisch geannuleerd en terugbetaald als ze zich aanmelden voor Prime op amazon.nl.
  • Voor een ander Prime-lid (bijvoorbeeld Belgische klanten met Prime op amazon.fr) wordt hun huidige lidmaatschap niet automatisch geannuleerd en terugbetaald als ze zich aanmelden voor Prime op amazon.nl. Deze leden moeten naar hun betreffende Prime-lidmaatschapspagina gaan om te annuleren.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.