Verzendvoordelen van Amazon Prime

Amazon Prime-leden in Nederland en België profiteren van speciale tarieven voor expresbezorging naar veel bezorgadressen in Nederland en België.

Verzendmethode Amazon Prime-leden kosten
Bezorging volgende dag en Express-bezorging Gratis
Dezelfde dag Gratis*

*Voor Prime in aanmerking komende bestellingen van €20 en hoger.

Notitie:

  • Als Express-bezorging mogelijk is voor het geselecteerde item en voor je bezorgadres, worden tijdens het bestellen opties voor Express-bezorging aangeboden.
  • Niet alle verzendsnelheden zijn beschikbaar voor alle items en alle adressen. Ga voor meer informatie naar Items en adressen die in aanmerking komen voor Prime.
  • Bezorging op zondag wordt vermeld op de productpagina en/of tijdens het afrekenen, als deze optie beschikbaar is. Als dit niet het geval is, zijn onze verzendmethoden alleen van toepassing op werkdagen, niet in het weekend of op feestdagen.
  • Als het item dat je bestelt niet op voorraad is of niet beschikbaar is voor verzending, zie je de optie voor Priority-bezorging niet. Denk eraan dat je de uiterste besteltijd controleert op de productpagina.
  • Als je de meest nauwkeurige Prime-verzendgegevens wilt zien terwijl je winkelt, moet je zorgen dat je een standaardadres voor je account hebt ingesteld. Voor meer informatie over het instellen of wijzigen van je standaardadres raadpleeg je Je 1-Click-instellingen wijzigen .

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.