Meer oplossingen vinden

Op dezelfde dag bezorgd

Bestel vandaag en ontvang op dezelfde dag!

Voor bijzonder dringende zendingen bieden wij bezorging op dezelfde dag (Expresbezorging in de avond) voor items die daarvoor in aanmerking komen naar voor in aanmerking komende adressen in Nederland en België. Je kunt veel van onze items op dezelfde dag ontvangen, van 18.00 tot 22.00 uur (afhankelijk van het tijdstip van bestelling en beschikbaarheid) bij een gegarandeerde levertijd.

Opmerking over bezorging: Bezorging is mogelijk op maandag tot en met vrijdag. Er wordt niet bezorgd op zaterdagen, zondagen en (regionale of nationale) feestdagen.

Waar we bezorgen: Naar Nederlandse en Belgische bezorgadressen (behalve postbussen).

Items die in aanmerking komen voor verzending op dezelfde dag : Alle items waarvoor de deze verzendmethode beschikbaar is op de pagina met het besteloverzicht.

Als je bent ingelogd bij je klantaccount en een in aanmerking komend adres hebt geselecteerd als bezorglocatie op de productgegevenspagina, zie je een filteroptie voor items op dezelfde dag. Er verschijnt ook een tijdvenster waarin wordt aangegeven hoeveel tijd er nog is om het item te bestellen zodat het op tijd wordt bezorgd op dezelfde dag (Expresbezorging in de avond). Als het tijdvenster voor bezorging op dezelfde dag niet meer beschikbaar is, zie je alle op dat moment beschikbare verzendopties.

Als je items annuleert, items uit andere bestellingen combineert of je bezorgadres wijzigt, kan dit van invloed zijn op de mogelijke bezorging Op dezelfde dag (Expresbezorging in de avond).

Voor verzending Op dezelfde dag zijn onze Algemene voorwaarden voor gegarandeerde levering van toepassing.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.