Je Amazon Prime-lidmaatschap beëindigen

Wanneer je besluit je Amazon Prime-lidmaatschap te beëindigen of je gratis proefperiode op te zeggen, is dat eenvoudig te regelen.

Je kunt op elk moment je Amazon Prime-lidmaatschap beëindigen of je gratis proefperiode opzeggen, zodat het niet in een volledig Amazon Prime-lidmaatschap wordt omgezet in het onderdeel Instellingen van Je account.

Je Amazon Prime-lidmaatschap beëindigen of je gratis proefperiode opzeggen:

 1. Ga naar Je Prime-lidmaatschap beheren.
 2. Onderneem een van onderstande stappen als je een betaald Amazon Prime-lidmaatschap hebt of een gratis proefperiode hebt:
  • Als je een betaald lidmaatschap wilt beëindigen, klik je op Bijwerken, annuleren en meer onder Lidmaatschap en dan op Lidmaatschap beëindigen.

   Notitie: Betalende leden die geen gebruik hebben gemaakt van hun Amazon Prime-voordelen, waaronder gratis bezorging en Prime Video, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

  • Als je een gratis proefperiode wilt opzeggen, klik je op Bijwerken, annuleren en meer onder Lidmaatschap en dan op Proefperiode en voordelen beëindigen.

   Notitie: Als je 'Proefperiode en voordelen beëindigen' selecteert voor je gratis proefperiode, kun je de voordelen blijven gebruiken tot je gratis proefperiode eindigt. Daarna wordt je lidmaatschap opgezegd en wordt er niets in rekening gebracht op je betaalkaart.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.