Garantievoorwaarden voor bezorging

Garantievoorwaarden

Bezorggarantie is alleen mogelijk na een succesvolle afschrijving met de opgegeven betaalmethode vóór de overeengekomen bezorgdatum die op de productpagina is opgegeven.

De betalingsgarantie is niet van toepassing op betalingen per creditcard als de afschrijving van de opgegeven creditcard is mislukt voor het verstrijken van de aangegeven periode op de productpagina.

Als de optie voor Priority-verzending om welke reden dan ook niet meer beschikbaar is tijdens het bestelproces (bijvoorbeeld omdat het tijdsbestek zojuist is verstreken of de beschikbaarheid van een item is gewijzigd), komt de bezorggarantie te vervallen.

Bij leveringen naar een thuisadres vraagt de transportdienst bij bezorging meestal om een handtekening. Met de eerste bezorgpoging wordt aan de bezorggarantie voldaan, zelfs als de opgegeven ontvanger voor de verplichte handtekening niet is bereikt.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van een item in eerste instantie betrekking heeft op de bestelling van één exemplaar. Het kan dus zijn dat bij bestellingen van meerdere exemplaren van een item niet alle items dezelfde bezorgsnelheid hebben.

Schadeclaims die hoger zijn dan de terugbetaling van verzendkosten zijn uitgesloten.


  1. Verzending met bezorggarantie is alleen mogelijk voor items die op de productpagina of pagina met het besteloverzicht een opmerking over verzendkosten bevatten. De bezorggarantie voor priority-verzending is uitgesloten voor alle andere items.
  2. Verzending met bezorggarantie is alleen mogelijk tot aan de vermelde deadline en alleen van maandag tot en met zaterdag, niet op zondag of op een regionale of nationale feestdag. Bezorging op bedrijfsadressen is niet mogelijk op zaterdag.
  3. Verzending met bezorggarantie is alleen van toepassing op producten die worden verkocht via de website Amazon.nl op https://www.amazon.nl, maar niet op items van Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.co.jp, Amazon.ca of een andere website die wordt beheerd door Amazon.nl of die te bereiken is via Amazon.nl. Verzending met bezorggarantie is niet beschikbaar voor items die worden verkocht op Amazon.nl Marketplace of via onze verkooppartners.
  4. Verzending met bezorggarantie is niet beschikbaar voor bezorgadressen op de Nederlandse eilanden. (Let op de mogelijke postcodegebieden voor bezorging Op dezelfde dag).
  5. Verzending met bezorggarantie is niet mogelijk voor bezorging naar postbussen.
  6. Er kan geen bezorggarantie worden geboden in omstandigheden of bij gebeurtenissen die het gevolg zijn van overmacht of om een andere reden die buiten de controle van Amazon.nl ligt.
  7. Amazon.nl behoudt zich het recht voor om de bezorggarantie of de service zelf te wijzigen of op te heffen.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.