Over het sluiten van je account

Wanneer je account is gesloten, kan deze niet meer door jou of iemand anders worden gebruikt. Dit omvat ook gerelateerde accounts en functies en services die aan je e-mailadres zijn gekoppeld. Als je in de toekomst bij ons wilt bestellen, of functies op de website wilt gebruiken voor welke een wachtwoord vereist zijn, dan moet je een nieuwe account aanmaken.

Als je een Kindle hebt en je account afsluit, heb je geen toegang meer tot Kindle-content via dit account. Als je nog niet al je content hebt gedownload of permanent hebt opgeslagen op je Kindle, raden we aan dit eerst te doen voordat je je account laat afsluiten.

Neem contact met ons op zodat we je account voor je kunnen sluiten.

Als je alleen je e-mailadres wilt wijzigen of een betaalmethode wilt verwijderen uit je account, hoef je je account niet te sluiten. Ga naar Je accountinstellingen wijzigen voor meer informatie over het bijwerken van je account.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.