Laatst gelezen pagina wissen

Dankzij de Laatst gelezen pagina-functie kun je stoppen met lezen in een boek of tijdschrift en verder lezen waar je was gebleven op een andere Fire-tablet of Kindle-e-reader of in een andere Kindle-leesapp die bij hetzelfde Amazon-account is geregistreerd.

We raden je aan de laatst gelezen pagina te wissen nadat je een boek of tijdschrift hebt uitgelezen, zodat de titel niet op de laatste pagina wordt geopend op andere apparaten die bij hetzelfde account zijn geregistreerd.

De laatst gelezen pagina voor een titel wissen:

  1. Ga naar Je content en apparaten beheren.
  2. Zoek de juiste titel op het Je content-tabblad.
  3. Klik op de Acties-knop, selecteer Laatst gelezen pagina wissen en selecteer de Laatst gelezen pagina wissen-knop ter bevestiging.

De volgende keer dat je de titel opent op je Fire-tablet, Kindle-e-reader of in je Kindle-leesapp, wordt de pagina waarop deze wordt geopend, de nieuwe laatst gelezen pagina die wordt gesynchroniseerd op alle apparaten die zijn geregistreerd bij hetzelfde account.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.