Hoe Amazon je persoonlijke informatie beschermt

We houden rekening met je privacy wanneer we onze systemen en apparaten ontwerpen. Daarnaast hebben we geïnvesteerd om te kunnen garanderen dat de veiligheid van je gegevens niet in het geding zijn als deze worden uitgewisseld binnen ons bedrijf.

We gebruiken fysieke, elektronische en procedurele veiligheidsmaatregelen wanneer we persoonlijke informatie verzamelen, opslaan en vrijgeven. Onze veiligheidsprocedures vereisen dat we je van tijd tot tijd om een identiteitsbewijs vragen voor we je persoonlijke informatie kunnen verstrekken. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

Informatie over onze klanten is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en we verkopen nooit individuele klantgegevens. Het kan voorkomen dat we je persoonlijke informatie delen met externe partijen. Dit gebeurt alleen om je services te kunnen verlenen of om te voldoen aan geldende wetgeving. Je kunt voorbeelden vinden in onze privacyverklaring.

Het is ook belangrijk dat je maatregelen neemt om onbevoegde toegang tot je wachtwoord en je computers, apparaten en apps te voorkomen. We raden je aan een uniek wachtwoord te gebruiken voor je Amazon-account die je niet voor andere accounts gebruikt. Vergeet daarom niet uit te loggen wanneer je klaar bent met het gebruik van een gedeelde computer. Instructies voor het uitloggen van je account vind je hier. Meer informatie over hoe je veilig online kunt werken vind je hier. .

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.