Informatie over Topbijdragers

Topbijdragers zijn klanten die regelmatig interessante content van hoge kwaliteit delen op Amazon over onderwerpen die hen uitermate boeien.

Klanten ontvangen een Topbijdragerbadge gebaseerd op de kwaliteit van de content over specifieke onderwerpen die op onze site wordt gepost. Topbijdragers komen mogelijk in aanmerking voor andere voordelen, zoals eerdere toegang tot nieuwe producten en functies op Amazon.nl. Als je graag een Topbijdrager wilt worden, volgen hier een paar tips:

  • Wees actief. Post vaak content over je interesses en hobby's. Als je regelmatig berichten post, moedigt dit andere klanten aan je te volgen en blijven ze geïnteresseerd in wat je wilt vertellen.
  • Betrek anderen. Zorg ervoor dat je content boeiend en behulpzaam is voor klanten. Wanneer je stemmen ontvangt voor je berichten en je volgers toenemen, is dit een teken dat je klanten geïnteresseerd zijn in je content. Je vindt meer informatie over het schrijven van een goede recensie in onze Algemene richtlijnen voor beoordelingen .
  • Wees jezelf. Je moet je content baseren op je ervaring met producten die je zelf hebt gebruikt. Je wint het vertrouwen van klanten als je je eigen mening geeft en meer klanten die jouw interesses delen, zullen je daardoor volgen.

Als Topbijdrager herkennen andere klanten je aan de Topbijdragerbadge die op je profiel verschijnt, en bij je content. In ruil voor deze zichtbaarheid moet je je communitycontent openbaar maken en andere klanten toestaan je te volgen. Content over gevoelige producten kan nog steeds worden verborgen met behulp van de privacyinstellingen van je profiel.

Let op: We werken onze kwalificatiecriteria regelmatig bij om ervoor te zorgen dat Topbijdragers de meest actieve en interessante bijdragers op specifieke terreinen op Amazon zijn. Als je een Topbijdrager bent, verloopt je status als je niet langer aan de criteria voldoet. Zie de eerder genoemde tips voor informatie over hoe je je status kunt behouden.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.