Een nieuw Amazon-apparaat cadeau doen

Als je een aankoop als cadeau markeert bij het afrekenen, kun je een nieuw Amazon-apparaat cadeau geven zonder je Amazon-accountgegevens op te nemen.

  1. Navigeer naar de pagina op Amazon met het nieuwe apparaat dat je wilt kopen.
  2. Vink het vakje aan dat is gemarkeerd Dit is een cadeau op de productpagina.
  3. Selecteer In winkelwagen en vervolgens Naar kassa.
  4. Geef het adres op waarnaar je het cadeau wilt sturen. Het ontvangstbewijs voor je cadeauaankoop wordt naar je e-mail gestuurd. Wanneer het apparaat is gemarkeerd als een geschenk, bevat het niet de rekening- of betalingsinformatie die zijn gebruikt om het te kopen.
    • Als je bent vergeten Dit is een cadeau te selecteren en het apparaat is nog niet verzonden, kun je de instellingen van de bestelling nog bijwerken bij Je account.

    • Als je bent vergeten Dit is een cadeau te selecteren en het apparaat is al verzonden, moet je het apparaat deregistreren in je Amazon-account voordat je het aan de beoogde ontvanger geeft. Ga naar de pagina Je content en apparaten beheren. Selecteer het tabblad Apparaten en klik vervolgens op de knop Acties naast het apparaat en Deregistreren.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.