Amazon Prime

Als Amazon Prime-lid heb je toegang tot een reeks voordelen, waaronder snelle en gratis Priority Delivery voor in aanmerking komende items, toegang via Prime Video tot exclusieve en bekroonde Prime Original-series en andere populaire films en tv-series, voordelen voor videogames met Prime Gaming en nog veel meer. Prime kost EUR 2,99 per maand.

Als je momenteel een Nederlands Prime-lidmaatschap hebt op www.amazon.de, beschik je niet automatisch over Prime op amazon.nl. Als je je Prime-lidmaatschap wilt overschakelen naar amazon.nl, moet je je hier aanmelden. Zodra je je hebt aangemeld, wordt je vorige lidmaatschap op amazon.de automatisch opgezegd en ontvang je een terugbetaling van je laatste abonnementskosten. Je kunt niet langer deelnemen aan het vorige programma als je overstapt naar Prime op Amazon.nl. Als je een jaarlijks lidmaatschap hebt, ontvang je een terugbetaling van EUR 49 en als je een maandelijks lidmaatschap hebt, ontvang je een terugbetaling van EUR 5,99. Het kan 5 - 7 dagen duren voor een terugbetaling is verwerkt. Houd er rekening mee dat je je niet opnieuw kunt aanmelden voor het vorige programma. Je vindt meer informatie op Je Amazon Prime-lidmaatschap wijzigen.

Bezorgvoordelen van Prime:

 • Gratis Priority Delivery voor miljoenen items die in aanmerking komen voor Prime zonder extra kosten voor bezorgadressen in Nederland en België.
 • Gratis bezorging op dezelfde dag voor in aanmerking komende adressen in Nederland en België voor bestellingen van meer dan EUR 20 zonder extra kosten voor in aanmerking komende items.

Bekijk meer informatie over Amazon Prime-verzendvoordelen.

Entertainmentvoordelen:

 • Prime Video biedt onbeperkte toegang tot Prime Video-inhoud. Ga voor meer informatie naar Informatie over Prime Video.
 • Prime Gaming Ontvang elke maand gratis games, in-game content en een gratis kanaalabonnement op Twitch.tv. Sommige content wordt geleverd door derden en is onderworpen aan hun voorwaarden. Je moet je Prime-account koppelen aan je account van derden. Ga voor meer informatie naar Prime Gaming.
 • Prime Photos biedt gratis opslagruimte.

Notitie:

 • Je moet 18 jaar of ouder zijn om je te kunnen aanmelden voor Amazon Prime.
 • Amazon Prime mag niet worden gebruikt voor de wederverkoop van producten of voor het verzenden van producten naar eigen klanten of potentiële klanten.
 • Als het item dat je bestelt niet op voorraad is of niet beschikbaar is voor verzending, zie je de optie Priority Delivery niet. Vergeet niet de uiterste besteltijd in de gaten te houden op de detailpagina van het product.
 • Amazon Prime-voordelen zijn alleen beschikbaar voor in aanmerking komende items. De beste manier om een item te identificeren dat in aanmerking komt voor Prime, is te controleren of het Prime-logo naast de productprijs wordt weergegeven.
 • Amazon Prime is een continue verbintenis. Prime-leden kunnen hun Amazon Prime-lidmaatschap op elk moment opzeggen door naar Prime-lidmaatschap beheren te gaan en hun lidmaatschapsinstellingen aan te passen.
 • Klanten met een woonplaats buiten Nederland en België kunnen ook Amazon Prime-lid worden. Houd er echter rekening mee dat de Prime-verzendvoordelen en Prime Video alleen beschikbaar zijn voor klanten in Nederland en België. Andere Prime-voordelen, zoals Prime Photos, zijn ook geldig in andere landen.
 • De optie om een Prime-lidmaatschap cadeau te geven is momenteel niet beschikbaar op Amazon.nl.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.