Amazon Prime-lidmaatschapskosten

Wanneer je gratis proefversie of lidmaatschapsperiode eindigt, brengen we automatisch de kosten voor de volgende lidmaatschapperiode in rekening.

Je maandelijkse lidmaatschapskosten bedragen € 2,99.

Als je je lidmaatschap van een gratis proefversie niet wilt voortzetten met een betaald lidmaatschap, kun je je Amazon Prime-lidmaatschap opzeggen op de pagina Prime-lidmaatschap beheren. Als je geen bestelling hebt geplaatst die in aanmerking komt voor Amazon Prime of als je geen Prime-voordelen hebt gebruikt, kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling van je huidige lidmaatschapsperiode.

Wanneer je lidmaatschap afloopt, wordt je lidmaatschap automatisch verlengd door de kosten in rekening te brengen op de kaart die je hebt opgegeven bij het aanmelden. Als je voorkeurskaart niet kan worden gebruikt, worden de kosten in rekening gebracht op een van de andere geregistreerde kaarten. Door je initiële aanmelding zijn we gemachtigd de gewenste of andere beschikbare betaalmethoden te gebruiken. Ga naar Prime-lidmaatschap beheren om je voorkeurskaart bij te werken.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.