Meer oplossingen vinden

Verificatie in twee stappen inschakelen

Zo kunt u de verificatie in twee stappen van Amazon inschakelen, een functie die een extra beveiligingslaag toevoegt door u te vragen om naast uw wachtwoord een unieke beveiligingscode in te voeren op computers en apparaten die u niet als vertrouwd hebt aangewezen.

Verificatie in twee stappen uitschakelen:

 1. Ga naar Verificatie-instellingen in twee stappen en meld u aan bij uw account.
 2. Voeg uw primaire telefoonnummer toe (deze telefoon moet SMS-berichten kunnen ontvangen) of download en configureer een verificatie-app en klik op OTP verzenden.
 3. Voer de code in die naar uw telefoonnummer is verzonden of is gegenereerd via de verificator-app en klik op Code verifiëren.
 4. Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Voeg een back-up telefoonnummer toe en bepaal de leveringsvorm (sms-bericht of spraakgesprek).
  • Download en configureer een authenticator-app. Hiermee kunt u beveiligingscodes genereren wanneer u geen berichten op uw apparaat kunt ontvangen.

  Notitie: U kunt verificatie in twee stappen niet inschakelen zonder een back-uptelefoonnummer toe te voegen. Dit is zo dat u een back-upoptie hebt om een beveiligingscode te ontvangen als u geen toegang meer hebt tot uw primaire mobiele apparaat.

 5. Lees de instructies voor de tweestapsverificatie en klik op Get it. Verificatie in twee stappen inschakelen.

Notitie:

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.