Over publieke informatie

Op de pagina ‘je publieke profiel’ kan je informatie over jezelf bekend maken om anderen meer over je te weten laten komen.

Je kan een profielfoto of plaatje uploaden, openbare contactinformatie geven zoals een e-mailadres en informatie over jezelf zoals een korte biografie, een persoonlijke website en je locatie.

Notitie: Je profielfoto en informatie zijn openbaar, dat betekend dat iedereen die je profiel bezoekt deze kan zien. Die informatie is slechts optioneel en kan je te allen tijde verwijderen. De e-mail die je publiekelijk beschikbaar stelt op je profiel, staat los van het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen op je account bij Amazon. Als je één van de adressen verandert, wijzig je ze niet automatisch allebei en je kan dus ook 2 verschillende adressen gebruiken. Je publieke e-mail adres wordt alleen gebruikt door andere klanten als ze contact met je willen opnemen en dus niet door Amazon.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.