De verlenging van je Amazon Prime-lidmaatschap uitschakelen

Wanneer je je aanmeldt voor Amazon Prime, wordt je lidmaatschap automatisch verlengd aan het einde van de gekozen lidmaatschapsperiode. Je kunt deze automatische verlenging op elk gewenst moment uitschakelen door je lidmaatschapsinstellingen aan te passen en de onderstaande stappen te volgen.

Als je besluit je lidmaatschap niet voort te zetten, kun je je automatische verlenging eenvoudig uitschakelen door je lidmaatschap te annuleren:


 1. Ga naar Prime-lidmaatschap beheren.
 2. klik je op Bijwerken, annuleren en meer onder Lidmaatschap.
  • Als je momenteel een gratis proefperiode van Amazon Prime hebt, klik je dan op Proefperiode en voordelen beëindigen.
  • Als je momenteel een betaald Amazon Prime-lidmaatschap hebt, klik je dan op Lidmaatschap beëindigen.
 3. Je kunt vervolgens Lidmaatschap beëindigen selecteren. Hierdoor wordt je Prime-lidmaatschap automatisch gestopt bij vernieuwing aan het einde van je huidige contract.
  • Als je momenteel een gratis proefperiode van Amazon Prime hebt, klik je op Niet doorgaan.

Notitie:

 • Als je je lidmaatschap niet beëindigt voordat de gratis periode eindigt, brengen wij je de maandelijkse lidmaatschapskosten van € 2,99 per maand in rekening.
 • Je lidmaatschap verloopt aan het einde van de huidige periode. Je kunt controleren wanneer je lidmaatschap eindigt aan de linkerkant van de pagina.
 • Als je je automatische verlenging in elk stadium weer wilt inschakelen, kun je dit doen op dezelfde pagina door op Doorgaan met lidmaatschap te klikken.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.