Een vermist pakket vinden dat als bezorgd aangemerkt staat

De meeste pakketten arriveren op tijd. Soms kan de tracering mogelijk "bezorgd" weergeven terwijl je je pakket niet hebt ontvangen.

Vraag de vervoerder of deze aanvullende informatie over de locatie van het pakket heeft. Voor contactgegevens over je vervoerder ga je naar Over onze vervoerders.

Als in de tracering van je pakket het als bezorgd staat aangemerkt, maar je het nog niet hebt ontvangen, doe dan het volgende:

  • Controleren of iemand anders op je adres het pakket heeft geaccepteerd.
  • In de omgeving van de bezorging rondkijken. Je pakket is misschien bezorgd bij de buren. Je vervoerder kan het pakket tot 4 huizen verder bezorgen.
  • Controleer of er een bericht is dat er een bezorgpoging is gedaan. Je kunt het bericht van een bezorgpoging in je brievenbus of op de deur aantreffen. Volg de instructies in het bericht om het ophalen van het pakket te regelen.
  • Ga naar onze Hulp-pagina met de contactgegevens voor onze logistieke partners en neem contact op met de juiste vervoerder. Zorg dat je je traceringsnummer of verzendnummer bij de hand hebt.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.