Over Fulfilled by Amazon

Items die zijn gemarkeerd als 'Fulfilled by Amazon' worden gekocht bij een Marketplace-verkoper, maar naar jou verzonden door een van onze Fulfillment Centers.

Wat betekent 'Fulfilled by Amazon'?

Items die zijn gemarkeerd als 'Fulfilled by Amazon' worden gekocht bij een Marketplace-verkoper, maar naar jou verzonden door een van onze Fulfillment Centers.

Al onze standaard verzendtarieven en het beleid zijn van toepassing op deze items, inclusief gratis bezorging voor in aanmerking komende items.

Afhankelijk van wat het handigst is, kun je betalen met Creditcard, Bancontact, iDEAL en Cadeaubonnen. Helaas zijn promotionele vouchers in dit geval niet geldig.

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, zie je de verzenddatum en de verwachte bezorgdatum in Je account. Je kunt de verzendstatus volgen van bestellingen die ons Fulfillment Center al online hebben verlaten onder Je bestellingen.

Het is heel goed mogelijk dat dezelfde externe verkoper een deel van zijn of haar goederen door Amazon heeft geleverd, maar de verzending van de andere items onafhankelijk afhandelt. Kijk gewoon bij het gedeelte 'Fulfilled by Amazon'.

Als Amazon.nl de items aflevert, kun je contact opnemen met de Amazon-klantenservice voor vragen die ontstaan nadat je bestelling is geplaatst.

Facturen voor items die zijn gemarkeerd als 'Fulfilled by Amazon'

Je contactpersoon voor aankopen bij Amazon.nl Marketplace-verkopers is niet Amazon.nl, maar de betreffende verkoper. De verkoper heeft alle gegevens met betrekking tot jouw bestelling, zodat hij verantwoordelijk is voor het sturen van een factuur naar jouw factuuradres.

Als je geen factuur voor je bestelling van de verkoper hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. We nemen dan rechtstreeks contact op met jouw verkoper om een correcte factuur te vragen, maar we kunnen geen succes garanderen.

Mogelijk bezorgadres voor items die zijn gemarkeerd als 'Fulfilled by Amazon'

Elke beperking van de bezorging is ter beoordeling van de externe leverancier. Als niet op het gewenste bezorgadres kan worden bezorgd, wordt er een foutmelding weergegeven wanneer je het bezorgadres op het bestelformulier invoert.

Items retourneren die zijn gemarkeerd als 'Fulfilled by Amazon'

Items die door ons worden verzonden, worden ook door ons teruggenomen. Gebruik ons Centrum voor retourzendingen. Informatie over het retourneren van items die je hebt gekocht via Amazon.nl Marketplace, vind je op onze Hulp-pagina Retourzendingen en terugbetalingen voor Marketplace.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.