Meer oplossingen vinden

Over verpakking en verpakkingsprogramma's

Over verpakking en verpakkingsprogramma's voor Amazon.nl.

Programma's voor frustratievrije verpakkingen van Amazon

Bij Amazon zijn we geobsedeerd door het bieden van een geweldige klantverpakkingservaring. We luisteren naar onze klanten om nieuwe manieren te vinden om afval te verminderen, de fabrikantverpakking van producten die we verkopen te verbeteren en te innoveren op de verpakkingen die we gebruiken in onze fulfillmentcentra in het kader van onze Frustration-Free Packaging Programma's. We verzamelen inzichten in verpakkingen via klantenservice, online retourzendingen en social media om ons te helpen de best mogelijke ervaring te bieden en verspilling tot een minimum te beperken. Een van de grootste uitdagingen in e-commerce verpakkingen is het zo compact mogelijk ontwerpen en ervoor zorgen dat de producten volledig intact aankomen. Met dit in gedachten werkt Amazon samen met fabrikanten wereldwijd om hen te helpen hun verpakkingen te heroverwegen en te optimaliseren, afval in de hele toeleveringsketen te verminderen en producten te beschermen tegen schade tijdens levering aan de klant.

Bezorgd over een beschadigde bezorging of andere problemen met de verpakking?

Hoewel het onze missie is om de benodigde hoeveelheid verpakkingen te verminderen en ervoor te zorgen dat producten onbeschadigd bij onze klanten aankomen, erkennen we dat we het niet altijd goed doen. Als u een beschadigde levering heeft ervaren als gevolg van een defecte verpakking, kunt u deze retourneren via ons Online Ondersteuningscentrum voor retourzendingen en ons vertellen over uw ervaring. We gebruiken de informatie die is verzameld uit uw bestelling om zowel de kwaliteit van de verpakking van het artikel van de fabrikant te beoordelen, maar ook de keuzes die we hebben gemaakt in termen van verpakkingsoplossingen die beschikbaar zijn in onze fulfillmentcentra. Indien nodig werken we aan het verbeteren van de verpakking en kunnen we het artikel zelfs beperken tot de verpakking wordt gewijzigd om ervoor te zorgen dat we een geweldige klantervaring leveren.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.