Informatie over btw op verkopen door Marketplace-verkopers

Je bestelling kan items afkomstig van een of meerdere Marketplace-verkopers bevatten. Aangezien elk van deze verkopers verschillende verplichtingen betreffende omzetbelasting (of btw) heeft, worden alle Marketplace-prijzen voor bestellingen die naar bezorgadressen binnen de EU worden verzonden weergegeven als door de verkoper aangegeven definitieve prijzen.

Prijzen van aankopen van bepaalde Marketplace-verkopers kunnen wijzigen wanneer ze naar een land buiten Nederland worden verzonden om te voldoen aan de btw-variaties binnen de EU. Wanneer je je bestelgegevens hebt voltooid (inclusief selecteren van het bezorgadres), kun je de uiteindelijke prijs inclusief btw zien voordat je de bestelling bevestigt. Neem voor vragen over btw op items die bij Marketplace-verkopers zijn gekocht rechtstreeks contact op met de verkoper .

Voor Amazon Business-klanten worden prijzen voor fysieke goederen weergegeven zonder btw als Amazon de verkoper is en als de verkoper de belastingberekeningsservice gebruikt. We geven de prijzen voor fysieke goederen alleen inclusief btw weer als de verkoper niet heeft gekozen voor de belastingberekeningsservice van Amazon. Neem voor vragen over de btw van deze producten contact op met de betreffende verkoper.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.