Meer oplossingen vinden

Zoeken naar en browsen door items

Als je op zoek bent naar een specifiek item, voer dan de relevante trefwoorden in het zoekveld in op de Amazon.nl Hulp-pagina. Er wordt dan een overzicht van de overeenkomende resultaten weergegeven. Probeer je zoekopdracht te beperken tot de relevante categorie in de vervolgkeuzelijst naast het invoerveld voor een beter resultaat.

Sorteeropties

Wanneer je winkelt op Amazon, helpen we je graag om snel en eenvoudig de items te vinden waar je naar op zoek bent, of je nu precies weet wat je wilt of hulp nodig hebt. Een aantal sorteeropties op Amazon zijn:

"Amazon stelt voor": We houden rekening met verschillende factoren bij het kiezen van populaire winkelresultaten, inclusief acties van klanten (bijv. hoe vaak een item is gekocht), informatie over het item (zoals titel, prijs en beschrijving), beschikbaarheid, bezorgsnelheid, kosten (zoals verzendkosten) en of we denken dat het item van belang zal zijn (zoals nieuwe items).

"Gem. Klantenrecensie" sorteer items op basis van beoordelingen van klanten, waaronder het gemiddelde aantal sterren van de 5 sterren gegeven door klanten en het aantal beoordelingen van klanten voor elk resultaat.

"Nieuwste artikelen" sorteer items op basis van hun eerste datum van beschikbaarheid op Amazon.

"Prijs hoog naar laag" sorteer items op basis van hun prijs met het artikel met de hoogste prijs bovenaan en de laagste prijs onderaan.

"Prijs laag naar hoog" sorteer items op basis van hun prijs met het artikel met de laagste prijs bovenaan en de hoogste prijs onderaan.

Je kunt naar een specifiek item zoeken door de relevante trefwoorden in het zoekveld in te voeren. Alle overeenkomende resultaten worden dan weergegeven. Je kunt per categorie browsen door een productcategorie in de vervolgkeuzelijst naast Zoeken te selecteren en op OK te klikken.

Notitie: Alle informatie waarover wij beschikken vind je op de productpagina van een item. We beschikken helaas niet over meer informatie. Op de productpagina zijn meestal klantenrecensies opgenomen die nuttige informatie over de inhoud en geschiktheid van het product bieden. Voor veel items kun je ook gegevens zoals informatie over voedingswaarde en allergenen op de afbeeldingen op de verpakking vinden. Als je geen antwoord op je vraag in onze winkel vindt, kun je op internet het product onderzoeken of de contactgegevens van de fabrikant zoeken.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.