Meer oplossingen vinden

Over pseudoniemen

Je pseudoniem is de openbare naam die wordt weergegeven bij je bijdragen aan de Amazon-community, zoals bij klantenrecensies, discussieberichten of feedback over verkopers.

Wanneer je de eerste keer bijdraagt aan de community, wordt je gevraagd je Openbare naam in te stellen. Je kunt deze altijd later wijzigen op Je profielpagina. Je Openbare naam wordt weergegeven in het openbare overzicht van je Profielpagina en naast alle openbare activiteiten, waaronder klantenrecensies, afbeeldingen van klanten, feedback over verkopers, openbare lijsten of klantendiscussies. Je kunt voor de Openbare naam je echte naam of een pseudoniem gebruiken. Je kunt al onze Community-opties bekijken op de pagina Je Amazon-community.

Je openbare activiteiten zijn gekoppeld aan je Openbare naam. Als je wilt wijzigen welke openbare activiteiten zichtbaar zijn voor anderen in de openbare weergave van je Profielpagina, ga je naar de pagina voor het bewerken van privacyinstellingen in je Profiel en vink je het vakje uit naast de activiteiten die je uit het openbare overzicht van je Profielpagina wilt verwijderen. Als je de privacyinstellingen van je verlanglijsten en andere lijsten wilt wijzigen, selecteer je een lijst en wijzig je de instelling van openbaar in privé.

Notitie: Als je activiteiten uit het openbare overzicht van je profielpagina verwijdert, is het nog steeds mogelijk dat ze ergens anders op Amazon worden weergegeven met je openbare naam en een link naar je profielpagina (bijvoorbeeld op productpagina‘s).

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.