Over klantafbeeldingen

Amazon.nl biedt je de mogelijkheid je mening te uiten over wat je wel en niet leuk vindt aan een product dat je hebt gekocht of zelfs te laten zien hoe je dat product gebruikt. Afbeeldingen die door klanten worden geüpload, zijn een soort recensies in afbeeldingen.

Je kunt een afbeelding delen door op Je eigen klantafbeeldingen delen, Je foto uploaden of Een afbeelding uploaden te klikken als dit op een Amazon-pagina wordt weergegeven, bijvoorbeeld onder de productafbeelding op een productpagina.

Als je in aanmerking komt, wordt vervolgens gevraagd afbeeldingen op je computer te selecteren en te uploaden.

We ondersteunen JPEG-afbeeldingen. Bestanden mogen niet groter zijn dan 4 MB. Zowel de afbeeldingshoogte als de afbeeldingsbreedte moet tussen de 60 en 2500 pixels zijn.

Notitie:
  • Ga naar de persoonlijke afbeeldingengalerij om je geüploade afbeeldingen te verwijderen.
  • Als je een afbeelding ziet die naar een verkeerd product verwijst, van slechte kwaliteit is, of als je het niet eens bent met de weergave of het bijschrift, kun je aangeven dat de afbeelding niet nuttig is.
  • Als je van mening bent dat een afbeelding verboden, aanstootgevend of pornografisch is, inbreuk pleegt op het auteursrecht of op andere wijze de richtlijnen van Amazon schendt, kun je op Misbruik melden rechts naast de afbeelding klikken om een melding te verzenden.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.