Een factuur afdrukken

Zodra je bestelling is verzonden, kun je een afdrukbare versie van je factuur of besteloverzicht vinden in Je account.

Je kunt een besteloverzicht printen voor elke bestelling op Amazon.nl. Je kunt ook een factuur downloaden of afdrukken voor de meeste van je bestellingen (met Fulfilled and Sold By Amazon) nadat ze zijn verzonden. Als je een factuur nodig hebt van een externe verkoper en er geen afdrukbare factuur beschikbaar is via 'Je bestellingen', neem dan contact op met de verkoper.

Zo print je een kopie van je factuur of besteloverzicht:

  1. Ga naar Je bestellingen.
  2. Zoek de bestelling waarvan je een factuur of besteloverzicht wilt afdrukken of downloaden. Tip:Als je de bestelling niet kunt vinden, selecteer dan een andere tijdsperiode bij Datum en klik op Vind.
  3. Selecteer een bestelling en klik op Factuur.
  4. Afhankelijk van de soort bestelling, kun je nu een van de volgende opties selecteren in het vervolgkeuzemenu:
    • Als er een factuur beschikbaar is voor je bestelling, is de optie btw-factuur zichtbaar. Facturen worden altijd per zending aangemaakt. Daarom kun je soms voor één bestellingen meerdere facturen vinden. Als alternatief kun je behalve je factuur ook een Besteloverzicht afdrukken.
    • Als er geen factuur beschikbaar is voor je bestelling zie je alleen de optieBesteloverzicht printen. Als je een factuur nodig hebt van een van onze verkooppartners, klik dan op Factuur aanvragen om rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper.
  5. Je kunt nu de factuur en/of het besteloverzicht afdrukken of als PDF opslaan op je computer.
  6. Een factuur of besteloverzicht afdrukken of opslaan als PDF-bestand.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.