Je wachtwoord opnieuw instellen

Als je je wachtwoord bent vergeten, wijzig dit dan door op de link 'Wachtwoord vergeten' te klikken op de pagina waar je kunt inloggen.

Als je deze aanpassing wilt doen op een computer die nog niet eerder is gebruikt om op onze website te winkelen, vragen we je ook om al je accountgegevens te bevestigen voordat je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Verzoek om wachtwoord opnieuw in te stellen:
  1. Ga naar Wachtwoord vergeten.
  2. Voer je e-mailadres of mobiele telefoonnummer in het aangegeven veld in en klik op Doorgaan.
  3. Je kunt kiezen tussen een nieuw wachtwoord opgeven of gebruikmaken van een tijdelijke aanmelding. Met een tijdelijke aanmelding kun je het wijzigen van je wachtwoord onder stap 5 overslaan en heb je direct eenmalig toegang tot je account.
  4. Voer de beveiligingscode in die je via e-mail of sms hebt ontvangen, en klik op Doorgaan.
  5. Maak een nieuw wachtwoord aan en sla de wijzigingen op door te klikken op Opslaan.

Notitie: Als je een account hebt aangemaakt door gebruik te maken van een mobiel telefoonnummer, ontvang je in plaats van een e-mail een sms-bericht met de beveiligingscode.

Nadat je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt, wordt dat onmiddellijk geactiveerd. Afhankelijk van het apparaat dat je hebt gebruikt, bevestigen wij het wijzigen van je wachtwoord via e-mail of sms. Je nieuwe wachtwoord geldt voor alle met Amazon verbonden accounts.
Tip: Als je een sterk wachtwoord wilt kiezen, ga je naar Een sterk wachtwoord kiezen.

Notitie: Als je geen e-mails voor het opnieuw instellen van je wachtwoord van Amazon ontvangt, raden we je aan contact op te nemen met je internetprovider of e-mailprovider voor het oplossen van het probleem. Het is mogelijk dat een e-mailfilter het bericht heeft geblokkeerd of dat het bericht bij je e-mailprovider verloren is gegaan. Als je internetprovider meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.