Je bestelgegevens wijzigen

Je kunt voor niet-verzonden bestellingen het factuuradres, het bezorgadres, de betaalmethode en meer aanpassen door naar het onderdeel Bestellingen onder Je account te gaan.

Wil je een bestelling veranderen?

Belangrijk: Houd er rekening mee dat het wijzigen van een bezorgadres of de snelheid van een levering consequenties kan hebben voor zowel de kosten als de bezorgdatum van die bestelling. Bestellingen die al worden gereedgemaakt voor verzending, kunnen niet worden gewijzigd.

Notitie: Voor sommige betaalmethoden zijn wijzigingen niet mogelijk nadat de bestelling is geplaatst. Je kunt de bestelling echter annuleren zolang deze niet is verzonden en een nieuwe bestelling plaatsen.

Een bestelling in Je account wijzigen:

 1. Ga naar Je bestellingen
 2. Klik op de koppeling Bestelgegevens voor de bestelling die je wilt wijzigen.
  • Als je bestellingen wilt wijzigen die door Amazon.nl worden verzonden, klik je op Wijzigen naast elk item dat je wilt aanpassen (factuuradres, bezorgadres, betaalmethode, geschenkmogelijkheden, enz.).
  • Als de bestelling is verkocht door een externe verkoper, heb je slechts 30 minuten om wijzigingen aan te brengen. Nadat deze tijd is verstreken, klik je op Probleem met deze bestelling? om eventuele wijzigingen aan te vragen.

   Notitie: Verkopers kunnen het bezorgadres niet veranderen nadat je je bestelling hebt ingediend. Als je het bezorgadres moet aanpassen en het item is nog niet verzonden, moet je om een annulering vragen en opnieuw bestellen. Voor producten die door Marketplace-verkopers als Amazon Prime-producten worden aangeboden, kan de klantenservice van Amazon je helpen met vragen over je bestelling.

 3. Volg de instructies op het scherm om de gewenste gegevens te wijzigen.
 4. Klik op Wijzigen naast de gegevens die je wilt aanpassen (adres, verzendmethode, geschenkmogelijkheden, betaalmethode, factuuradres).

Was deze informatie nuttig?

Hartelijk dank voor je feedback.

Selecteer wat de informatie het beste beschrijft:

Bedankt! Hoewel we niet direct kunnen reageren op je feedback, gebruiken we deze informatie om onze online-Hulp te verbeteren.