Lees overal met onze gratis leesapps

Volg deze eenvoudige instructies om te beginnen met lezen op je tablet, smartphone of computer:Download de Kindle-app
  • Voer je e-mailadres of mobiele nummer in om een downloadlink te ontvangen
Open de app en meld je aan met je Amazon-account
Begin met lezen.

Neem je Kindle-boeken mee

De Kindle-app is verkrijgbaar voor de smartphones, tablets en computers van vrijwel alle bekende merken. Dat betekent dat je met onze gratis Kindle-leesapps maar één keer een boek hoeft te kopen en het vervolgens kunt lezen op elk apparaat waarop de Kindle-app is geïnstalleerd*. Je kunt hetzelfde Kindle-boek ook op een Kindle-apparaat lezen als je er een hebt.

*Voor gebruikers van iPhone, iPod en iPad: Koop Kindle-boeken bij Amazon.nl vanuit een webbrowser naar keuze. Als je klikt om de aankoop te bevestigen, selecteer dan de optie om de e-books draadloos naar je Kindle-app voor iPad te laten versturen. Meer informatie

Synchroniseer tot  de meest recent gelezen pagina

Dankzij de Whispersync-technologie van Amazon kun je automatisch je meest recent gelezen pagina, bladwijzers, notities en highlights op al je apparaten opslaan en synchroniseren. Dit betekent dat je op het ene apparaat een boek kunt gaan lezen en op het andere verdergaan waar je was gebleven.


Miljoenen boeken op je smartphone, tablet of computer

Lees een fragment vóór aankoop
Winkelen voor e-books is makkelijk omdat je het eerste hoofdstuk gratis kunt lezen voordat je beslist of je het boek koopt.

Download gratis boeken
Kies uit meer dan 50,000 gratis e-books, inclusief titels in het publieke domain, zoals Het leven op aarde en Het land van herkomst.

Leen boeken uit de bibliotheek
Ga naar je plaatselijke bibliotheek, zoek een e-book uit en laat het draadloos naar je Kindle-app sturen.

Lees tijdschriften en kranten op Android-apparaten
Lees tijdschriften en kranten, met een hoge resolutie en kleurige afbeeldingen op Android-apparaten. Je kunt zelf kiezen of je een enkel nummer of een abonnement koopt.


Verzeker je van de beste digitale leeshulpmiddelen

Personaliseer
Pas de lettergrootte aan, verander de helderheid van het scherm, kies je achtergrondkleur en lees in modus staand of liggend.

Zoek woorden op
Houd je vinger op een woord om de definitie in het ingebouwde woordenboek te zien, of ga naar de Google- en Wikipedia-links voor meer informatie.

Collecties
Sorteer je boeken, documenten en tijdschriften met een paar tikken in categorieën.

EXCLUSIEF - X-Ray voor boeken
Tik tijdens het lezen op een pagina om X-Ray te openen, een makkelijke manier om meer te weten te komen over je favoriete boeken. Vind razendsnel hoofdstukken en locaties waarin - naast achtergrondinformatie en biografieën - denkbeelden, personages en belangrijke plaatsen voorkomen, en nog meer informatie van Shelfari en Wikipedia.