Amazon.nl: Spotify Premium – voor Nederland - cadeaubon per e-mail: Gift Cards
Amazon: Image not found

Voer het e-mailadres van de ontvanger in het veld Aan in om te kopen.

of
We hopen dat je blij bent met deze cadeaubon!
Complete voorvertoning bekijken

Amazon.nl-Cadeaubon

We hopen dat je blij bent met deze cadeaubon!
Complete voorvertoning bekijken
Klik op de afbeelding om te bekijken
Klik op de afbeelding om te bekijken

Spotify Premium – voor Nederland - cadeaubon per e-mail

door Spotify

1. Stijl voor je cadeaubon

Spotify

Voer de gegevens voor je cadeaubon in

Max. 999 ontvangers
1 naar iedere ontvanger
Maximaal een jaar na nu
Er is helaas iets misgegaan bij het toevoegen van een item aan de winkelwagen voor je eGift Card-cadeaubon. Probeer het opnieuw.
 
Discover other popular brands in Gift Cards Discover other popular brands in Gift Cards

Productkenmerken

  • De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen
  • U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren
  • De code wordt per e-mail verzonden
  • Verzilver uw kaart via spotify.com/redeem
  • De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt
  • ASIN ‏ : ‎ B08HWCY676

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Betaal uw eigen abonnement of geef iemand er een cadeau

Wettelijke disclaimer

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de ""kaart""), gaat u akkoord met het volgende:
1. De ""Gebruikersvoorwaarden van Spotify"", beschikbaar op [https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/), zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).
3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/#s1).
5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem](www.spotify.com/redeem.).
6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.
7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.
8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.
9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden (""Spotify"").
10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.
11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com](support.spotify.com).

Belangrijke informatie

Juridische disclaimer

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de ""kaart""), gaat u akkoord met het volgende: 1. De ""Gebruikersvoorwaarden van Spotify"", beschikbaar op [https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/), zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie. 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd). 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist). 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/#s1). 5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem](www.spotify.com/redeem.). 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt. 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan. 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten. 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden (""Spotify""). 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart. 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com](support.spotify.com).

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
2 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 2 klant beoordelingen.