Shop Kindle Voyage

Prijzen op deze pagina zijn incl. 21% btw en gratis bezorging. De afbeeldingen hierboven linken je door naar Amazon.de, waar je kunt afrekenen in het Duits of Engels (Nieuw). Voor meer informatie over winkelen in het Engels bij Amazon.de, klik je hier. Door verder te gaan naar de kassa, ga je akkoord met Amazon.nl's Algemene voorwaarden, Gebruiksvoorwaarden van Kindle en privacyverklaring.NEW KINDLE

KINDLE PAPERWHITE

KINDLE VOYAGE
Prijs EUR 81,34 EUR 142,34 EUR 193,19
Schermgrootte 15 cm (6 inch) 15 cm (6 inch) 15 cm (6 inch)
Niet-reflecterende scherm Ja Ja Ja
Ingebouwde verlichting Nee Ja Ja + Zelfregulerende schermverlichting
Bediening Touchscreen Touchscreen Touchscreen + PagePress
Schermresolutie 167 ppi 300 ppi 300 ppi
Connectiviteit Wifi Wifi of
Wifi + gratis 3G
Wifi of
Wifi + gratis 3G
Opslagcapaciteit Ruimte voor duizenden boeken Ruimte voor duizenden boeken Ruimte voor duizenden boeken
Afmeting 160 x 115 x 9,1 mm 169 x 117 x 9,1 mm 162 x 115 x 7,6 mm
Gewicht 161 g Wifi: 205 g
Wifi + 3G: 217 g
Wifi: 180 g
Wifi + 3G: 188 g
Levensduur batterij Wekenlang lezen na één keer opladen Wekenlang lezen na één keer opladen Wekenlang lezen na één keer opladen


Elke Kindle e-reader leest als een boek…

Scherpe, donkere tekst

Geniet van tekst die leest als een gedrukte pagina. Alle lettertypes zijn individueel aangepast aan het pixelniveau voor optimaal en prettig lezen.

Doorbladeren en weten waar je bent gebleven

Met Page Flip kun je een boek per pagina doorbladeren, hoofdstukken doorlopen of snel het einde lezen. En je weet altijd waar je was gebleven.

Notities maken en delen

Voeg aantekeningen toe die je vervolgens kunt bewerken, wissen of zelfs exporteren van de Kindle naar je computer. Deel gehighlighte fragmenten en opvallende citaten via Facebook en Twitter, en bekijk passages die door veel andere Kindle-lezers zijn gehighlight.

Comfortabel lezen met één hand

Lichter dan de meeste paperbacks, waardoor je de Kindle Voyage comfortabel in één hand kunt houden voor lang leesplezier.

Geen afleiding

Kindle, Kindle Paperwhite en Kindle Voyage zijn nadrukkelijk ontworpen als een echte e-readers. Geef je over aan je leeshobby, zonder te worden afgeleid door bijvoorbeeld e-mails of pushmeldingen.

…en biedt meer dan een boek

Zoek het meteen op

Smart Lookup integreert termen uit The New Oxford American Dictionary met informatie uit X-Ray en Wikipedia. Daardoor kun je definities, personages, locaties en nog meer opzoeken zonder de pagina te verlaten. Smart Lookup is momenteel beschikbaar voor boeken in het Engels en het Duits.

Leer nieuwe woorden met gemak

Met Word Wise kunnen lezers makkelijker Engelse boeken lezen en hun Engelse woordenschat uitbreiden. Korte, eenvoudige definities verschijnen automatisch boven moeilijke woorden, zodat je verder kunt lezen zonder het woord op te zoeken. Klik op een woord om een pop-upvenster met definities, synoniemen en nog meer te zien. Het moeilijkheidsniveau is eenvoudig aan te passen. Beschikbaar voor bepaalde boeken in het Engels.

Snel nog een hoofdstuk…

Je ziet meteen hoe lang het nog duurt om een hoofdstuk of boek uit te lezen. De functie 'Tijd om te lezen' is gebaseerd op jouw persoonlijke leessnelheid en wordt constant aangepast aan veranderingen in jouw tempo en gewoonten. Met 'Tijd om te lezen' kun je beslissen of je aan een nieuw hoofdstuk begint of een ander uitleest.

Vergroot je woordenschat

Woorden die zijn opgezocht in het woordenboek, worden automatisch toegevoegd aan Vocabulary Builder, zodat je je kennis kunt vergroten en woorden beter kunt onthouden. Ga door jouw woordenboek, test jezelf met geheugenkaarten en bekijk de woorden meteen in de juiste context.

Pas de lettergrootte aan

Kies uit acht lettergroottes om vermoeide ogen te voorkomen en langer te kunnen lezen.

Doorgaan waar je was gebleven

Dankzij de Whispersync-technologie worden je meest recent gelezen pagina, bladwijzers en aantekeningen op alle apparaten gesynchroniseerd, dus je kunt verder lezen op de plek waar je was gestopt.

Directe vertalingen

Tik een woord aan of highlight een passage voor een directe vertaling in andere talen, onder meer Spaans en Japans. Vertalingen door Bing Translator.

Enorme selectie, lage prijzen

Enorme selectie

Meer dan 4 miljoen boeken, waaronder ruim 26.000 Nederlandstalige boeken, de nieuwste bestsellers, exclusieve Kindle-titels en nog veel meer.

Exclusieve Kindle-titels

Honderdduizenden exclusieve Kindle-titels die je nergens anders vindt, inclusief De Opvreters, Feest in de trein en Dansen in de hemel.

Gratis boeken in het publieke domein

Duizenden titels in het publieke domain, zoals Het leven op aarde en Het land van herkomst, zijn gratis te downloaden.

Gratis boekfragmenten

Download en lees gratis het eerste hoofdstuk voordat je beslist of je het boek koopt.