Pre-order Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed

Pre-order nu en krijg exclusief toegang tot de bonusmissie:

The Way of the Berserker

In Assassin's Creed Valhalla speel je als Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een mysterieuze, schitterende open wereld tijdens de wrede Engelse middeleeuwen. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om een plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen. Oorlogen zullen tieren. Koninkrijken zullen vallen. Dit is de tijd van de Vikingen.

Deelname

De actie is geldig tot de laatste dag voor de release. Deelnemers ontvangen na de release een e-mail met de pre-order code, welke ingewisseld kan worden voor de bonusmissie "The Way of the Berserker". De code activeer je als volgt:

  1. Ga naar de volgende website: www.assassinscreed.com/acv/redeem

  2. Log in met een Uplay-account of registreer

  3. Selecteer jouw game-platform of console

  4. Vul de pre-order code in

Assassin's Creed
Assassin's Creed
Assassin's Creed
  • Deze actie is alleen geldig wanneer de verkoop en verzending geschied door Amazon.nl, en niet voor marketplace aanbieders.
  • Er geldt een maximum van één code per klant.
  • Wij hebben het voorbehoud om de actie zonder reden te beëindigen en zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke fouten bij het verzilveren van de code door de klant.
  • Actie is geldig zolang de voorraad strekt


Voor Xbox One: Assassin's Creed Valhalla maakt gebruik van Smart Delivery-technologie. Koop de game eenmalig en speel zowel op Xbox One als Xbox Series X wanneer de console en de desbetreffende versie van Assassin's Creed Valhalla verkrijgbaar zijn