Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 9,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Kindle-app advertentie
Zet 'm op: Advies en tips na 10 jaar Overcoming Multiple Sclerosis van [van den Engel, Ewout]

Zet 'm op: Advies en tips na 10 jaar Overcoming Multiple Sclerosis Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie, 13 dec 2019
EUR 9,99

Lengte: 67 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Elk jaar krijgen zo’n 1000 mensen in België en Nederland de diagnose MS. De diagnose is in het begin vooral een vloek; toch kan de ziekte ook een zegen zijn. Dat was die althans voor Ewout. Het adopteren van de Overcoming Multiple Sclerosis-levensstijl (OMS) zorgde dat hij compleet herstelde van multiple sclerose. Hij volgt de levensstijl nu al 10 jaar.

OMS is een gratis programma van de Australische arts Jelinek, die alle kennis die we hebben over MS combineerde. Wat volgde is een behandeling met als motto: doe al het mogelijke om beter te worden.

In dit e-book geeft Ewout praktische tips en advies over het in de praktijk brengen van de Overcoming Multiple Sclerosis-levensstijl. Het is bedoeld voor mensen met MS die net beginnen met OMS, maar die nog zoekende zijn. Zet 'm op biedt houvast bij restaurantbezoek, op reis gaan, boodschappen doen, sport, meditatie, afspraken met de neuroloog en het begrijpen van een MRI-scan. Verder vind je er veelgestelde vragen over OMS en Ewouts eigen verhaal van het eerste jaar na de diagnose. In de bijlage zit een kaartje, bedoeld voor obers in het restaurant, wat vertaald is naar 23 wereldtalen.

Het boek bestaat uit negen korte hoofdstukjes met advies, die in duidelijke taal geschreven zijn. Elk hoofdstukje start met een eigen ervaring van Ewout, dan wordt er ingezoomd op het thema, waarna de informatie nog eens samengevat wordt in bondige tips. Waar nodig wordt de informatie ondersteund met bronnen, maar de grootste bron is Ewout zelf natuurlijk. Hij geeft alleen advies naar aanleiding van wat hij zelf heeft meegemaakt in de afgelopen tien jaar. Ewout heeft hij nooit medicijnen genomen. Dit was zijn persoonlijke keuze. Je vindt daarom in dit e-book hier geen informatie over.

Over de auteur
Ewout van den Engel (1983) studeerde af aan de Universiteit Maastricht, waar hij onder andere de werking van de wetenschap bestudeerde. Op 26-jarige leeftijd werd bij hem relapsing-remitting multiple sclerose geconstateerd, waarna hij startte met de Overcoming Multiple Sclerosis-levensstijl. Sindsdien blogt Ewout over van zijn nieuwe levensstijl, onder andere op de website envoeding.eu. Ook volgde hij de cursus Plant Based Nutrition. Na ruim zes jaar OMS waagde hij de sprong naar het buitenland. Ewout woonde kort in Spanje en woont sinds 2016 in de Roemeense hoofdstad Boekarest. Naast zijn voltijdbaan bij een multinational en zijn relatie houdt Ewout tijd over voor schrijven, wandelen in de bergen en hardlopen. Hij heeft geen (rest-)klachten meer.

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 1693 KB
 • Printlengte: 67 pagina's
 • Uitgever: MKBsocial; 1 editie (13 december 2019)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B082R546XL
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Klantenrecensies: Schrijf als eerste een recensie over dit item
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #29.557 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)
click to open popover

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%