Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 2,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Facebook Twitter Pinterest
Voorlegging Erotisch naverteld met Gay BDSM, Ménage, MMM, Romantiek, Taboo: Ambush in the Wolf's Den, Desperate Desire in Shanghai & Love's Lost Desire ... van de Ole West Mashup Series Book 4) van [Berritta, Michael]
Kindle-app advertentie

Voorlegging Erotisch naverteld met Gay BDSM, Ménage, MMM, Romantiek, Taboo: Ambush in the Wolf's Den, Desperate Desire in Shanghai & Love's Lost Desire ... van de Ole West Mashup Series Book 4) Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie, 6 feb 2016
EUR 2,99

Lengte: 97 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld
 • Gelijksoortige boeken als Voorlegging Erotisch naverteld met Gay BDSM, Ménage, MMM, Romantiek, Taboo: Ambush in the Wolf's Den, Desperate Desire in Shanghai & Love's Lost Desire ... van de Ole West Mashup Series Book 4)

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Ambush in the Wolf's Den - Breckinridge Elkins, die woont in Humbolt ritten uit te sporen zijn grandpappies kijken, die van hem werd gestolen tijdens een postkoets overval. Hij komt over een man die hij denkt dat Sheriff Dick Hopkins en ze verschuiven naar wolven elkaars honger te stillen. Het was toen dat de escapades wenden tot een wellustige gangbang en erger, verkeerde identificatie, zoals Frank Jackson, Joe Partland en zelfs Joel Cairn kennis met de wellustige bende en particpate. Is Breck ooit het horloge te vinden en zo ja, doet hij de dief die stal het vinden? Plezier en wellustige cowboy ontmoetingen met de wolven van Teton Gulch en Chewed Ear.
Desperate Desire in Shanghai - Steven Costigan is een kat shifter en een zeeman vers van de boot aangemeerd in Shanghai en hij voelt de loting van een andere kat zodra zijn voeten raakte land. Maar hij heeft een aantal oud scores eerst vestigen, zodat hij op zoek gaat naar zijn maatje, Bill McGlory van de Nederlander en zij toetreden tot rangen te jagen Ace Barlow die van Steve gestolen. Ze volgen hem naar de Three Dragon Saloon, maar na een schreeuw ze accepteren van een baan van hem plaats.
Steven's kat shifter voelt dat hij ook af op een mogelijke mate en hoe meer ze volgen de man die werd ontvoerd, hoe meer de geur verleidt Steven totdat hij moet vinden / hebben deze kat.
Langs de manier waarop ze in de problemen, kogels en een aantal mooie grote catfights met de kat seks zo heet als ooit als Steven gaat op jacht. Zeeman kat in de haven is een Hellcat zeker.
Love's Lost Desire - Het is een tijd waarin alle liefde overstijgt van het ene moment naar de andere en deze liefde was zo bijzonder, zelfs niet een zekere dood zou kunnen veranderen of de reis te wijzigen. Het is net zo rauw en wellustige als altijd.
John heeft een ruwe grot om te jagen op een man en hem te doden komen. Hij is verliefd op Edward die niet kunnen kiezen tussen man en John. Hij denkt dat als hij hem uit de weg staat, zal Edward zijn zijn. Echter, als hij maakt zijn weg door de grotten valt hij en verschuift naar een andere tijd. De tijd van de ridders, slag, vreemd, eng slangen, en degenen die hen aanbidden.
Hij is nu herinneren zijn tijd met Edward in deze wereld en zijn lust en verlangen voor hem nog steeds. Echter, dit keer alle drie bundelen hun krachten om de jagers in de grotten te ontsnappen en het resultaat verandert John's vastberadenheid. Terug in het heden, voert hij een andere taak voor Edward die uiteindelijk verzegelt al hun lot.
TAGS:
Gay, Shapeshifter, BDSM, Ménage, Shapeshifter Kat, Shapeshifter Wolf, Middeleeuwse Travel Time
wolf, wolf shifter, wolven, shapeshifter, vorm draaier, gay wolf, vrolijke wolven, homoseksuele cowboys, cowboys, cowboy, sheriff, gay sheriff, gay wolf cowboy, wellustige, erotica, shootout, erotisch, erotische roman, novelle, paranormaal, shapeshifters , gay sex, gay oraal, anaal, Manlove, panters, panter shifter, gay shifters gay shapeshifter, cowboys, de jacht, orgieën, groepsseks, wolf geslacht, vrolijk wolf seks, bondage, vuistneuken, rimmen, blowjob, gang bang
kat, China, gay, shifter, boten, zeelieden, vrolijke katten, vrolijke zeilers, gay shifters, gay shapeshifters, gay verstekelingen, gay kidnappers, ontvoering, erotisch, erotica, sexy, steamy, lust, kinky, onzedelijk, gevechten, saloons, barfights, onderdanig, vastgebonden, seks, bondage, anaal, oraal, kat geslacht, zeeman, hellcat, piraten,
tijdreizen, middeleeuws, rivalen, homo, gay sex, vrolijke liefde, Manlove, gay romance, tijdreizen naar historische kasteel, historische ridders, historisch, anale seks, orale seks, fantasieën, zwaard vechten, horror, verleiding, erotisch, erotica, kinky, oorlog, slagen, slangen, serpenten, man op man, heet, vochtig, geslacht, volwassen, ridders, slag raar, reizen in de tijd

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 3311 KB
 • Printlengte: 97 pagina's
 • Gelijktijdig gebruik van apparaten: Onbeperkt
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B01BJYBDQU
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: Schrijf als eerste een recensie over dit item
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #180.286 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)
click to open popover

No customer reviews


Dit product beoordelen

Deel je gedachten met andere klanten

Waar zijn mijn items?

Verzending en retourzendingen