€ 31,99
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: morgen Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Steam Straightener Steame...

Heb je er een te koop?

Steam Straightener Steamer,MLMLANT stoomborstel in 20s Rapid Warming voor kleding Verticale en horizontale kledingstomer (groen)


Prijs: € 31,99 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
groen
  • ★ Snel en krachtig stomen - De krachtige 950 W stoomkokers van MLMLANT met instant verwarmingssysteem produceren stoom in slechts 20 seconden of minder en zorgen voor een continu stomen van 10 minuten. Nanopolymeerfilters kunnen leidingwater reinigen en verkalking voorkomen.
  • ★ Lekvrij en veilig - Deze draagbare stoomboot werkt zowel verticaal als horizontaal en kan zelfs op en neer worden geklapt. Geen lekkage of besproeiing, automatische uitschakeling bij te warm water of watertekort. Geen zorgen, kokend water verbrandt huid en stof.
  • ★ Compact en draagbaar onderweg - Deze reisstomer voor kleding is reisvriendelijk en gemakkelijk op te bergen. In vergelijking met zware strijkijzers voel je je niet moe na een lange gebruiksperiode. Efficiënte stoomervaring maakt het onmisbaar voor thuisgebruik en reizen. Ook een handige aanvulling op de reisset.
  • ★ Gratis accessoires - Bevat een opvouwbare hanger en een prachtige reistas die perfect is voor de levensduur van uw kledingstuk.
  • ★ Multifunctioneel - De MLMLANT handdemper is gemaakt van hoogwaardig, hittebestendig materiaal waarmee u uw gordijnen, beddengoed, kleding enz. Voorzichtig kunt strijken. Perfect voor vakanties, zakenreizen en bruiloften.

Productgegevens

Kleur:groen

Technische gegevens

Extra informatie


Productbeschrijving

1

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe berekent Amazon sterbeoordelingen?