Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 5,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Scuba Fundamental: Start Je Duikavontuur op de Juiste Manier van [Pridmore, Simon]
Kindle-app advertentie

Scuba Fundamental: Start Je Duikavontuur op de Juiste Manier Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie, 24 okt 2018
EUR 5,99

Lengte: 162 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Als je nog niet duikt maar denkt eraan te leren duiken, dan is Scuba Fundamental - Start je Duikavontuur op de Juiste Manier iets voor jou. Het begeleidt je vanaf de kiem van de gedachte dat je misschien wel zou willen duiken tot op het punt waar je zo'n twintigtal duiken hebt.

Dit is niet de standaard duikhandleiding. Het is niet het doel van Scuba Fundamental je te leren duiken. Dat zal je instructeur doen. Maar Scuba Fundamental zal het leren duiken voor je een stuk makkelijker maken. Het zal je helpen de juiste keuzes te maken en de valkuilen te vermijden die wachten op nieuwe en ongeïnformeerde duikers. Het zal je ook goed op weg helpen een bekwame en competente duiker te worden.

Scuba Fundamental vertelt je hoe je ervoor kan zorgen dat je klaar bent voor een duikcursus en wat een goede beginnerscursus inhoudt. Het vertelt je hoe je een goede instructeur moet kiezen, hoe je moet beslissen met welke duikcentra je duikt nadat je je cursus hebt beëindigd en wat voor soort duiken je zou moeten doen wanneer je voor het eerst gaat duiken.

Je leest over de vele manieren waarop duiken je leven zal veranderen en krijgt ook waardevol advies in verband met de etiquette die bij de sport hoort. Het hele boek door, maar vooral in het hoofdstuk "Ik Kwam het Tegen" kan je grappige, educatieve en aanmoedigende anekdotes lezen van mensen die nu ervaren duikers zijn maar ooit ook beginners waren.

Er is ook een volledige sectie gewijd aan duikveiligheid. Hierin worden een aantal levensbelangrijke aspecten van het duiken behandelt, die de traditionele duikhandboeken niet genoeg benadrukken of zelfs volledig weglaten.

De boodschap van het boek is: begin op de juiste manier te duiken en je zal ontspannen en klaar zijn voor het avontuur. Je zal meer plezier hebben, minder fouten maken en vertrouwen hebben in het feit dat je goed geïnformeerd bent, de beste keuzes hebt gemaakt en je geld verstandig hebt uitgegeven.

Scuba Fundamental is een unieke, betrouwbare en essentiële gids die je met vertrouwen kan volgen tijdens deze cruciale fase van je duikleven.

Simon Pridmore is de auteur van zowel de bestsellers "Scuba Confidential - an Insider's Guide to Becoming a Better Diver", "Scuba Exceptional - Become the Best Diver You Can Be", "Scuba Professional - Insights into Sport Diver Training & Operations" en "Scuba Physiological - Think you Know all about Scuba Medicine? Think Again", en van honderden artikelen over duiktraining en reizen voor een groot aantal duiktijdschriften. De laatste 25 jaar heeft hij gewerkt als gids, divemaster, duikinstructeur en trainer van duikinstructeurs. Hij heeft ook duikreizen georganiseerd over de hele wereld en gesproken op duikconferenties op vier continenten. Tegenwoordig woont, schrijft en duikt Simon in Bali, Indonesië.

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 853 KB
 • Printlengte: 162 pagina's
 • Gelijktijdig gebruik van apparaten: Onbeperkt
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B07JPLH8XW
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: Schrijf als eerste een recensie over dit item
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #111.694 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)
click to open popover

No customer reviews


Dit product beoordelen

Deel je gedachten met andere klanten

Waar zijn mijn items?

Verzending en retourzendingen