€ 143,99
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: morgen Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verkocht door VAN DIRECT en verzonden door Amazon.
SNAPTAIN SP500 GPS FPV-dr...

Heb je er een te koop?

SNAPTAIN SP500 GPS FPV-drone met 1080P HD-camera, live video, opvouwbare drone voor beginners, RC quadcopter met GPS-thuiskeping, Follow Me, gebarenbesturing, Circle Fly, Auto Hover en 5G WiFi Transmiss


Prijs: € 143,99 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • 【HD-foto's & video's en 5G-wifi-overdracht: 110° groothoek-1080p HD-camera met instelbare hoek, die hoogwaardige video's en heldere luchtbeelden opneemt.
 • 【Automatische GPS-terugkeer en veilige vlucht】 De GPS-positionering helpt de SP500-drone, stabiel te zweven, om helderdere beelden te krijgen en precies dan naar huis terug te keren als de batterij zwak is, het signaal verloren gaat of je het weer wilt hebben. Verlies nooit je drone.
 • 【Geniet van je vlucht】 Je kunt naar believen vliegen, door op de bedieningskant van de SNAPTAIN-app de modus "Follow Me" of "Drawing a Route" te gebruiken. Je kunt met de app zelfs een cirkel om een object leggen en een gewenste route voor de scherpstelling plannen op foto's en video's opnemen en plezier buitenshuis krijgen.
 • 【Gestenbesturing 】 Met de gebarenbediening kun je de camera instellen om het opnemen van een telefoon en de video-opname te activeren. Nu kun je je handen vrij laten en je betoverende gebaar weergeven of met je geliefde persoon dansen.
 • 【Eenvoudig te bedienen en dubbele vliegtijden】 Het is eenvoudiger voor beginners of beginners, uitgerust met functies zoals GPS-satellietpositionering, het vasthouden van de vluchthoogte, de headless-modus, een sleutel voor het starten / landen, noodstop en 2 modulaire batterijen, die een vliegtijd van 30 minuten ondersteunen voor jou en je gezin, wat je vlucht spannender en interessanter maakt.

Vaak samen gekocht

 • SNAPTAIN SP500 GPS FPV-drone met 1080P HD-camera, live video, opvouwbare drone voor beginners, RC quadcopter met GPS-thuiskeping, Follow Me, gebarenbesturing, Circle Fly, Auto Hover en 5G WiFi Transmiss
 • +
 • Sandisk Sdsquar-064G-Gn6Ma Ultra Microsd Uhs-I U1 Class 10 Geheugen Kaart Met Adapter, 64Gb
Totaalprijs: 154,42 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Technische gegevens
MerkSNAPTAIN
Batterijen inbegrepenJa
Batterijen vereistNee
Samenstelling batterijLithium-ion
  
Extra informatie

Wanneer je dit product verkoopt, wil je dan updates aanbieden over seller support?

Verzendgewicht939 g
ASINB07ZGGNBCF
Datum eerste beschikbaarheid15 januari 2020
Klantenrecensies Schrijf als eerste een recensie
Plaats op Amazon-bestsellerlijst #19.514 in Speelgoed & spellen (Top 100 in Speelgoed & spellen bekijken)
  
Garantie en ondersteuning
Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.
Feedback
Wanneer je dit product verkoopt, wil je dan updates aanbieden over seller support?
 

Productveiligheid

Voor dit product gelden specifieke veiligheidswaarschuwingen
 • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Te gebruiken onder toezicht van een volwassene
 • Waarschuwing: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen

Productbeschrijving

1

Specificatie:

Belastingafstand: 220 m

Maximale relatieve vlieghoogte: 120 m

Uitbreidingsgrootte: 12.9 * 12.9 * 2.2 IN

Opvouwbare maat: 6.9 * 5.5 * 2.2 IN

Drone-batterij: 7,4 V 1000 mAh (oplaadbaar)

Modulaire batterij: 2 Li-Po-batterijen

Oplaadtijd: meer dan 2,5 uur

Vliegtijd: ca. 15 minuten

Video resolutie: 1080P

Verstelbare lenshoek: 40 °

1

GPS-modus

Vlieg cirkel

Het kan automatisch cirkelen of vliegen langs het pad dat u hebt ingesteld. Kies een punt en stel de gewenste zweefhoogte en straal in. De drone draait automatisch rond een object en maakt de prachtige foto's van het object.

GPS Auto Return Home

GPS-modus maakt nauwkeurige positionering mogelijk en voorkomt dat de drone verloren gaat. De drone keert automatisch terug wanneer de batterij bijna leeg is of het signaal uitvalt. Verlies nooit je drone.

(Let op: obstakels kunnen niet automatisch ontsnappen.)

Tik-vlieg

Naarmate u meer punten op de kaart in de app plaatst, vliegt de SP500 Droen langs het pad dat u in de app tekent om zich te concentreren op het maken van foto's en video's, profiteren van het prachtige landschap en plezier buitenshuis .

1

GRATIS JE HANDEN

Volg mij modus

In de GPS-modus volgt de drone automatisch het APP-signaal van uw mobiele telefoon en legt zo de beelden vast die u inspireren, waar u ook bent.

Gebaarcontrole

Zet een overwinningsteken op de camera, de drone maakt een foto.

Maak een open palmteken naar de camera. De drone start of stopt de video-opname.

Met gebaarbesturing kunt u in de camera poseren om telefoon- en video-opnamen te activeren. Nu kunt u uw handen vrijlaten en uw meest charmante gebaar of dans laten zien met uw geliefde.

Deel je prachtige momenten

In de volgmodus kan de drone foto's of video's maken onder gebarenbediening, je kunt je handen vrijmaken en een leuk moment poseren. Bewerk en deel je nieuwe creaties op sociale media!

1

Headless-modus

De drone vliegt in elke richting in headless-modus, waardoor deze drone meer geschikt is voor beginners.

Hoogte hold-modus

De krachtige functie voor het handhaven van de luchtdrukhoogte kan de hoogte en de locatie nauwkeurig bepalen. U kunt eenvoudig foto's of video's van hoge kwaliteit maken.

Een belangrijke start / landing

Neem snel en gemakkelijk controle met een sleutel om op te stijgen en te landen, ideaal voor beginners. Met de One Key Return Home-functie kan de drone terugvliegen in de richting van de zender.

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe berekent Amazon sterbeoordelingen?