€ 99,99
GRATIS bezorging: vrijdag, 30 okt Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon

Verkocht door
Amazon

Razer+Ifrit+++USB+Audio+E...

Heb je er een te koop?

Razer Ifrit + USB Audio Enhancer - Streaming-headset met microfoon en geluid in professionele kwaliteit (condensatormicrofoon met achtergrondruisonderdrukking, 2 x 3,5 mm aansluitingen)


Prijs: € 99,99
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (4) van € 99,99 + GRATIS verzending
Streaming headset
zwart
    Dit past bij je .
  • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
  • Verstelbare condensatormicrofoon in professionele kwaliteit: de Razer Ifrit beschikt over een eigen verstelbare condensatormicrofoon, die minder achtergrondgeluiden opneemt, zonder dat het direct aan een microfoonarm moet worden bevestigd.
  • Razer USB-audioversterker: de Razer USB-audio-enhancer is een analoge digitale omvormer die de geluidskwaliteit naar een nieuw niveau brengt en tegelijkertijd statica en achtergrondgeluiden tot een minimum beperkt.
  • Twee 3,5 mm ombo-aansluitingen: de Razer USB audio-enhancer maakt het mogelijk om maximaal twee analoge apparaten met 3,5 mm aansluiting aan te sluiten. Dus pak een maatje voor co-streaming of head-to-head houtcasting - alles met één streaming.
  • Ergonomisch en draagcomfort: ook bij de langste sessies nog comfortabel te dragen: de Razer Ifrit onderscheidt zich niet alleen door superieure technische kenmerken, maar is ook door de grond ontwikkeld voor streamers.
  • Onopvallend design, elke hoeveelheid kenmerken: wie bij het streamen niet onder een full-size headset wil zweten, krijgt met de Razer Ifrit en zijn dunne beugel met over-ear design een zeer onopvallend alternatief dat de streamer in het middelpunt van de belangstelling houdt.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)


Productgegevens

Stijlnaam:Streaming headset  |  Kleur:zwart

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Stijlnaam:Streaming headset  |  Kleur:zwart

De Razer Ifrit is een lichtgewicht en onobstructieve in-ear headset met een microfoon in professionele streamkwaliteit voor pc-smartphone en console met de streamer in het centrum niet de apparatuur In combinatie met de Razer USB Audio verbetert het zowel de recording als geluidskwaliteit met zijn lage frequentie-respons. verbonden aan Dezelfde tijd die costreaming of zwaaien zeer eenvoudig maakt.

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?