€245,77
GRATIS bezorging 8 - 14 april. Gegevens
Op voorraad
[{"displayPrice":"€ 245,77","priceAmount":245.77,"currencySymbol":"€","integerValue":"245","decimalSeparator":",","fractionalValue":"77","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Xo2uzi7dIb9jTPNcxfERDpJ3MmT0vgGWkj%2FxSQTJFqbKVDihgRWKTe5ECPBZHt85ftFQCobZd%2FQN6MX4umgPRXXxR01oXDhWSNlDS9x%2BU7SIHHX5UU1Mo4OA8JppDqnZPsJuMyWWpH1PBt4yLYmkx0pbF4li7TuUfT%2F8HI5HhtDR2zbwcc3G2w%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 245,77 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 245,77
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Betaling
Veilige transactie
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
AM Quality
Verkocht door
Betaling
Veilige transactie
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
AM Quality
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Premium zorgmatras 90x200cm - Standaard voor de thuiszorg - 14cm hoogte - Decubitus (doorligwonden) - Made in Germany - 90 x 200cm

4,7 van 5 sterren 55 beoordelingen

€245,77
Prijzen zijn inclusief btw.

90 x 200 cm - 14cm

Je aankoop verbeteren


Over dit item

  • Het premium anti-decubitusmatras van AM Qualitätsmatratzen zorgt voor een gepaste drukverlichting en helpt zo bij het voorkomen van doorligwonden. Hij bestaat uit een 14 cm hoge matraskern en is geschikt voor personen met een maximumgewicht van 120 kg. Het zorgmatras ondersteunt de behandeling van decubitusgraad 1 en 2 als ook alle andere verzorgende maatregelen in acht worden genomen.
  • Vaste zitkanten zorgen voor een stabiele zitting van de patiënt door randzoneversterking (SG 40). De bovenzijde bestaat uit 5cm dik drukontlastende traagschuim (SG 40). De onderzijde bestaat uit een laag comfortschuim van 9 cm hoog (SG 35). Dit product is Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd (19.0.86717 Hohenstein HTTI).
  • De matrashoes (45% polyester, 55% polyurethaan) is aan de ene kant blauw (traagschuim-drukontlastende kant) en aan de andere kant wit (comfortschuim kant). Hij heeft een tweezijdige ritssluiting. De tijk is afneembaar en water- en bacterieënproof. Bovendiem kan de stof gekookt worden, in de droger geplaatst worden, chemisch gereinigd worden en ook met stoom gesteriliseerd worden. Ook is de tijk goed bestendig tegen bloed, urine, olie, vet en desinfectiemiddel.
  • Kwaliteit Made in Germany: Onze matrastoppers worden in zijn geheel in Duitsland gemaakt. Dit product is Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd (19.0.86717 Hohenstein HTTI). Alle door ons gebruikte materialen zijn allergeenvrij en bevatten geen schadelijke stoffen. Dankzij de vierzijdige ritssluiting is de tijk gemakkelijk verwijderbaar en kunt u deze op 60 graden in de wasmachine wassen.
  • Tevredenheidsgarantie: Wij zijn van onze kwaliteit overtuigd en willen dat ook u helemaal tevreden bent! Daarom bieden wij u aan om de topper 30 dagen zonder risico te kunnen testen. Wanneer u tegen de verwachting in toch niet tevreden bent, kunt u hem kosteloos terugsturen - tegen een volledige vergoeding van het aankoopbedrag. Zonder "mitsen" en "maren"!

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Het premium anti-decubitusmatras 90x200cm - 14cm hoogte van AM Qualitätsmatratzen bezit een golfvormige contoursnit waarmee een gepaste drukverlichting ontstaat en het matras doorligwonden (decubitus) effectief kan doen voorkomen. Het zorgmatras ondersteunt de behandeling van decubitusgraad 1 en 2 als ook alle andere verzorgende maatregelen in acht worden genomen. Het matras beschikt over vaste zitkanten, die een stabiele zitting van de patiënt garanderen.

De bovenzijde van het matras bestaat uit een drukverlichtende traagschuimlaag van 5 cm hoog (SG 50) en de onderzijde van het matras uit een 9 cm dikke laag comfortschuim (SG 35). De matraskern is in zijn geheel 14 cm hoog en geschikt voor mensen met een gewicht tot 120 kg. Alle gebruikte materialen zijn op schadelijke stoffen getest.

Tijk

Door de twee kleuren van de matrashoes zijn de twee verschillende zijdes van het matras eenvoudig te herkennen: aan de blauwe zijde bevindt zich het drukontlastende traagschuim, aan de witte zijde het iets stevigere comfortschuim met SG35. Dankzij de tweezijdige ritssluiting is de tijk eenvoudig te verwijderen. Bovendien is de tijk afneembaar en water- en bacterieproof. De stof kan gekookt worden, is geschikt voor in de droger, chemische reiniging en stoomsterilisatie. Ook is hij langdurig bestendig tegen bloed, urine, olie, vet en desinfecteermiddel.

Kwaliteit Made in Germany

Wij produceren volledig in Duitsland!

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn van onze kwaliteit overtuigd en willen ook u overtuigen! Daarom: 30 dagen proefslapen - wanneer u niet tevreden bent, halen wij het matras kosteloos weer bij u op. Natuurlijk tegen vergoeding van het volledige aankoopbedrag. Zonder 'mitsen' en 'maren'!

Op zoek naar specifieke informatie?

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,7 van 5 sterren
4,7 van 5
55 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

glücklicher kunde
5,0 van 5 sterren Beste Pflegematratze für leichte Menschen
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 5 maart 2023
Materiaalsoort: ComfortMaat: 100 x 200 cm - 12cmGeverifieerde aankoop
Erich Fischer
5,0 van 5 sterren Großes Lob an Matratzenhersteller AM
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 15 mei 2021
Materiaalsoort: PremiumMaat: 90 x 200 cm - 14cmGeverifieerde aankoop
Hansmann
2,0 van 5 sterren Lieferung
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 23 februari 2022
Materiaalsoort: PremiumMaat: 90 x 200 cm - 14cmGeverifieerde aankoop
Amazon Kunde
5,0 van 5 sterren Sehr gutes Producht für Pfegebetten.
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 30 juli 2022
Materiaalsoort: PremiumMaat: 90 x 200 cm - 14cmGeverifieerde aankoop
Horst Butscher
5,0 van 5 sterren Pflegematratze zum weiterempfehlen!!!
Beoordeeld in Duitsland 🇩🇪 op 3 januari 2023
Materiaalsoort: PremiumMaat: 87 x 200 cm - 14cmGeverifieerde aankoop