Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
 • Android
 • Windows Phone
 • Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

Kindle-prijs: EUR 3,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Leveren op je Kindle of een ander apparaat

Leveren op je Kindle of een ander apparaat

De Noordzeemoorden 2 IJskoud van [Maron, Isa]
Kindle-app advertentie

De Noordzeemoorden 2 IJskoud Kindle-editie

3.5 van 5 sterren 2 klantenrecensies

Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle, 4 dec 2014
"Probeer het later opnieuw"
EUR 3,99

Lengte: 333 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Heb je feedback?
Klik hier om een korte enquête in te vullen. Jouw mening is heel belangrijk voor ons. Feedback geven.

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge Kyra Slagter weer samengebracht door een mysterieuze zaak. Twee jonge kinderen verdwijnen op bijna hetzelfde moment. Hoewel de politie met man en macht onderzoek doet, kan dat niet voorkomen dat er de volgende dagen meer kinderen ontvoerd worden. Er is geen enkele connectie tussen de verdwijningen: ze vinden overal in West-Nederland plaats, de kinderen zijn tussen de acht en twaalf jaar oud en er wordt geen losgeld geëist. Diverse Amber Alerts leveren niets op. Hoe meer kinderen verdwijnen, hoe groter de onrust in het land wordt.

Voor Mertens vormen de verdwijningen een onwelkome herinnering aan een oude zaak waarin een jong meisje slachtoffer werd. Toch maakt dit juist dat ze verbeten achter de ontvoerders aan gaat. Kyra weet wat het is als een familielid wordt weggerukt en je vol vragen achterblijft: ontvoerd, vermist, vermoord? De zaak spoort haar nog meer aan haar eigen vermiste zus te vinden: vier jaar geleden verdween Sarina, zonder spoor of bericht. Tot Kyra ineens een briefkaart van Sarina ontvangt.

IJskoud is het tweede deel in de spannende serie De Noordzeemoorden!

'Een mooie mix van gruwel en Hollandse "gewoonheid", onberispelijk en met veel vaart geschreven.' VN Thrillergids over De Noordzeemoorden 1


Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 1320 KB
 • Printlengte: 333 pagina's
 • Uitgever: The House of Books; 1. Auflage. editie (6 december 2014)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B00PA24Z0Y
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: 3.5 van 5 sterren 2 klantenrecensies
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #4.398 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)

Welke andere items kopen klanten na het bekijken van dit item?

click to open popover

Klantenrecensies

3.5 van 5 sterren
5 sterren
0
4 sterren
1
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0
Beide klantenrecensies bekijken
Deel je gedachten met andere klanten

Top klantenrecensies

Als je van thrillers houdt, dan dit het perfecte boek voor bij de open haard deze winter. Ik had deel 1 van de Noordzeemoorden niet gelezen, maar dat was geen enkel probleem. Je wordt voldoende meegenomen in de achtergrond. Vanaf de eerste pagina's wordt je gegrepen door het verhaal over een steeds groter wordende groep kinderen die ontvoerd wordt. Ik hou ervan als de misdaad al op de eerste pagina's plaatsvindt en dat is hier het geval. Vanaf pagina 1 wil je weten wat er precies aan de hand is en naarmate het boek vordert dringt zich steeds meer de vraag waarom op. Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende perspectieven, vanuit Kyra de criminologiestudente (zij is ook de linking pin voor de andere verhaallijn), Maud de rechercheur en Tommy een van de ontvoerde jongens. Het boek is snel geschreven, je zit er snel in en je wil snel weer doorlezen. De treinritten van en naar werk vlogen voorbij en waren eigenlijk te kort :). Naast de ontvoeringsverhaallijn loopt het verhaal van de verdwenen zus van Sarina, deze verhaallijn loopt door de boeken heen en doet je verlangen naar het snel uitbrengen van deel 3. De verhaallijn die wat traag verloopt en lange tijd uitermate voorspelbaar lijkt is het verhaal van de onbekende Jane, ze weet niet meer wie ze is. Ik had de neiging om deze lijn over te slaan, maar aan het einde werd er een interessant stukje informatie onthult. Ik ben benieuwd of wat ik denk ook uit zal komen...... Wachten op deel 3 dus.
3 mensen vonden dit nuttig. Vond je deze recensie nuttig? Ja Nee Feedback wordt verstuurd...
Hartelijk dank voor je feedback.
We kunnen je stem niet registreren. Probeer het opnieuw.
Misbruik melden
Geverifieerde aankoop
De prima plot van het eerste deel nodigde uit tot het lezen van IJskoud. De ver gezochte gebeurtenissen in dit verhaal zwakt de lust om het derde deel aan te schaffen behoorlijk af, maar dat je toch wel wilt weten hoe de subplot, de speurtocht naar de verdwenen zus van de hoofdpersoon, afloopt is ook weer zo wat...
Vond je deze recensie nuttig? Ja Nee Feedback wordt verstuurd...
Hartelijk dank voor je feedback.
We kunnen je stem niet registreren. Probeer het opnieuw.
Misbruik melden