€ 65,99
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: morgen Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Silencom EU
Verzonden vanuit
Amazon

Verkocht door

Noico 2 mm 3,4 m² zelfkle...

Heb je er een te koop?

Noico 2 mm 3,4 m² zelfklevende anti-rammel trillingsdempende mat, auto akoestisch isolatie (lawaaireductie en geluiddemping voor auto)

5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

Prijs: € 65,99 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
3.4 qm
  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • Je koopt niet alleen een uitstekend kwaliteitsproduct, maar bespaart ook meer dan 20% in vergelijking met de materialen van concurrenten. Profiteer van onze optimale en voordeligste oplossing voor geluidsisolatie en geluidsbescherming.
 • Nu bieden wij het materiaal dat 1,5 keer sterker is, waardoor een 1,5 keer efficiëntere voertuigisolatie en ontdroning wordt gewaarborgd. Noico 2 mm biedt 1,5 keer betere prestaties dan vergelijkbare geluidsisolatiematerialen met een dikte van 1,3 mm. Hier geldt het: hoe sterker het materiaal, hoe betere eigenschappen het biedt.
 • De zelfklevende geluidswerende matten voor autotoepassingen van Noico bestaan uit butyl en aluminiumfolie en hebben een gewicht van 3,7 kg/ m². Dit zorgt voor de hoogste efficiëntie en geluidsisolerende eigenschappen die een 2 mm dik materiaal alleen kan bieden. Noico 2 mm is een volwaardig geluidsisolatiemateriaal.
 • Specificaties van geluiddempende materialen: Nominale dikte 80 mil (2 mm); Totale dekkingsgebied van 3,4 m². Aantal vellen in de stapel 9; Nominale plaat Grootte 29,5x19,5 inch (760 x 500 mm). Roller is niet inbegrepen.

Vaak samen gekocht

 • Noico 2 mm 3,4 m² zelfklevende anti-rammel trillingsdempende mat, auto akoestisch isolatie (lawaaireductie en geluiddemping voor auto)
 • +
 • Origineel Armaflex XG zelfklevend 9/13/19/25/32 mm/Duits product (19 mm/6 m² karton)
 • +
 • Originele Armaflex ACE zelfklevende isolatiematten 6 mm isolatie rubber 6mm - 7,5m² 1/2 Karton
Totaalprijs: 210,49 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Maat:3.4 qm

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat:3.4 qm

Noico 2 mm is volwaardig geluidsisolatiemateriaal. De trillingsdempende laag bestaat uit butyl en verschillende verbeteringsmiddelen. Deze componenten worden in juiste verhoudingen gebruikt, zodat de maximale efficiëntie wordt bereikt. Het optimale gewicht van 2 mm materiaal is ten minste 3,4 kg/ m². Het gewicht van het materiaal kan de fysieke eigenschappen beïnvloeden en dus de prestaties versterken of verlagen. Het materiaal is ontworpen voor professionele geluidsisolatie van de auto. Het heeft een goede hechting. Noico 2 mm ruikt vrijwel niet. Het is gemakkelijk te snijden en te installeren. Noico is over het algemeen een zeer gebruiksvriendelijke geluidsisolatieoplossing. Dit materiaal elimineert trillingen, vermindert algemene geluiden, het straatlawaai en het klapperen van het voertuig voor meer comfort. Ook isoleert dit materiaal in zekere mate de binnenruimte van de auto tegen extreme hitte (of koude). Noico 2 mm verbetert ook de kwaliteit van je geluidssysteem. Wij raden Noico 2 mm in combinatie met een laag schuim met gesloten cellig gesloten cellen, die geschikt is voor extra akoestische en warmte-isolatie. - Het materiaal voorzichtig op het oppervlak voorrollen dat eerder gereinigd en ontvet is. - Het speciale reliëf op de folie vergemakkelijkt de installatie, zodat u de gebieden kunt zien die goed opgerold zijn en degenen die meer druk nodig hebben. - Correcte installatie van materiaal is 50% van de succesvolle geluidsisolatie van je auto. Past op! Gebruik handschoenen ter bescherming van je handen als je met materiaal werkt.