Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Catalogusprijs digitale editie: EUR 3,15
Kindle-prijs: EUR 3,09

Bespaar EUR 0,06 (2%)

inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Medisch Zakboek op reis (Nederlands - Duits): 1.000 en 1 medische termen, vragen & uitleg van Nederlands in het Duits van [Medica Press]
Kindle-app advertentie

Medisch Zakboek op reis (Nederlands - Duits): 1.000 en 1 medische termen, vragen & uitleg van Nederlands in het Duits Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie, 15 nov 2014
EUR 3,09

Lengte: 284 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Het Medisch Zakboek op Reis bevat een index van de meest gebruikte medische termen en voorkomende vragen bij arts-, tandarts-, apotheek- en/of ziekenhuisbezoek met heldere uitleg zonder ingewikkeld taalgebruik. Als start voor een nader onderzoek of als antwoord op een vraag. Alle termen staan toegelicht in het Nederlands en de betreffende taal. Dit zijn geen letterlijke vertalingen, maar sluiten aan bij de wijze waarop in de betreffende taal in het algemeen uitleg wordt gegeven. Voor een goed begrip is de medische term vaak in het Nederlands uitgebreider beschreven dan in de vertaling.

Navigeren door het ebook is eenvoudig: de termen staan op alfabetische volgorde en een zoek-box is ook beschikbaar. Deze doorzoekt het gehele ebook, zowel de medische termen als de uitleg. Het ebook maakt automatisch links aan naar Wikipedia, mocht u behoefte hebben aan meer informatie. De informatie op Wikipedia is echter niet gevalideerd door de uitgever en valt niet onder onze redactionele verantwoordelijkheid.

Achterin zijn diverse vragen, termen en uitdrukkingen opgenomen vertaald vanuit het Nederlands die van pas kunnen komen bij arts, tandarts, apotheek of ziekenhuisbezoek.

De uitleg van deze medische termen is opgesteld door Medica Press, een internationaal consortium van (ook Nederlandse) medische specialisten en artsen die al ruim 30 jaar wereldwijd samenwerken. Dit ebook is samengesteld door de redacties van onder meer de volgende in Nederland verschenen publicaties:

- Nieuwe Medische Encyclopedie
- Het Grote Medische Handboek
- De Grote Medische Encyclopedie


Deze unieke informatie vormt de basis voor vele medische uitgaven, waaronder encyclopedieën en handboeken, en deze worden nu ook als ebook gepubliceerd. De uitleg is gevalideerd en in de meeste gevallen uitgebreider dan gratis apps of verklarende woordenlijsten op internet.

Een uitgebreid Medische Woordenboek met meer dan 12.000 termen toegelicht is ook beschikbaar als ebook en app in het Nederlands en diverse talen, zoals Engels, Duits, Frans en Spaans. De Nederlandse versie is al 3 jaar de best verkochte medische app in de iTunes Store. Tot de uitgavenreeks behoort ook een uitgebreide gids voor geneesmiddelen (Medicijnen A tot Z). Voor meer informatie over digitale publicaties geproduceerd op basis van Medica Press content, zie www.medica-press.com

Een goede en gezonde vakantie toegewenst!

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 817 KB
 • Printlengte: 284 pagina's
 • Gelijktijdig gebruik van apparaten: Onbeperkt
 • Uitgever: iMed Books (15 november 2014)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B00PPFQCQG
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: Schrijf als eerste een recensie over dit item
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #56.911 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)
click to open popover

No customer reviews


Dit product beoordelen

Deel je gedachten met andere klanten