€ 449,00
GRATIS bezorging: 29 okt - 31 okt Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Allcam dashcams
Verkocht door Allcam dashcams
Verzonden vanuit
Allcam dashcams

Verkocht door


Heb je er een te koop?

MACH Truck 3800 3CH FullHD 32gb vrachtwagen dashcam


Prijs: € 449,00
Prijzen zijn inclusief btw.
    Dit past bij je .
  • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
  • [FullHD + 2x HD camera] - De MACH Truck 3800 3CH is uitgerust met één FullHD camera aan de voorkant en twee HD (720p) camera's voor de zij- en achterkant. Alle camera's filmen in 30fps en zijn uitgerust met de hoogwaardige Sony Starvis Night Vision sensor waardoor de beelden zowel overdag als 's nachts zeer duidelijk zijn. De twee losse camera's zijn volledig IP69K waterproof en kunnen daarom op elke plek worden gemonteerd, zoals bij de doge hoek en achter de wagen. IP69K is de meest duurzame
  • [Night vision + infrarood] - Naast dat beide camera's zijn uitgerust met de Sony Starvis Night vision sensor is de losse HD camera voorzien van infrarood LED's waardoor het zicht in de nacht uitstekend is. De camera merkt zelf wanneer het donker wordt en activeert dan automatisch de infrarood LED's op de camera.
  • [Verschillende opnamestanden] - De MACH Truck 3800 3CH is in staat om op verschillende manieren op te nemen: Reguliere opname: De reguliere opnames die de dashcam maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten. Event opname: Incidenten tijdens het rijden worden beveiligd opgeslagen. Wanneer bijvoorbeeld een aanrijding plaatsvind en de G-sensor wordt geactiveerd
  • [3.5" IPS Touchscreen LCD scherm] - De MACH Truck 3800 3CH vrachtwagen dashcam heeft een groot en helder 3.5 inch IPS Touchscreen LCD scherm (480*320p). Op het LCD scherm kunnen de opnames worden bekeken en het menu worden bediend. Op het scherm kan worden gewisseld tussen de afzonderlijke camera's of kunnen alle camera's tegelijk worden weergegeven.
  • [Signaal kabel (optioneel)] - Om het wisselen tussen de camera's op het LCD scherm automatisch te laten verlopen kan de MACH Truck 3800 worden uitgebreid met de optionele signaal kabel. Door deze kabel aan te sluiten op de voeding van de knipperlichten en/of achteruitrijd verlichting ontvangt de MACH Truck 3800 een signaal wanneer van richting wordt veranderd en wordt automatisch de betreffende camera op beeld weergegeven.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)


Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Deze 3800 3CH FullHD dashcam van MACH Truck is de 3CH versie van de 3800 en een geweldige dashcam die in elke vrachtwagen of bestelbus past. Met de FullHD + 2x HD camera's wordt een groot gedeelte rondom de vrachtwagen opgenomen om het rijden prettiger en veiliger te maken.

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?