€ 65,70
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: 24 jul - 27 jul Gegevens
Verkrijgbaar vanaf 21 juli 2020.
Nu bestellen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden en verkocht door Amazon.
Logitech Plus Draadloos t...

Heb je er een te koop?

Logitech Plus Draadloos tv-toetsenbord zwart


Adviesprijs: € 79,99
Prijs: € 65,70 & gratis bezorging. Meer informatie
Je bespaart: € 14,29 (18%)
Prijzen zijn inclusief btw.
2 nieuw vanaf € 65,70
K600TV
zwart
  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • Toetsenbord voor draadloze smart tv's en home-theater persoonlijke computer (HTPCs) voor eenvoudig typen en navigeren op geselecteerde smart-tv's en pc-to-tv-apparaten. Compatibel met Samsung, LG, Sony en Philips 4K Smart TV's (compatibiliteit controleren).
 • Speciale toetsen voor het afspelen van media en navigatie voor het uitvoeren van acties met het K600 TV-woonkamer-toetsenbord
 • 15 meter draadloos bereik voor ononderbroken bediening van apparaten – zelfs in de grootste woonkamers – en 12 maanden batterijduur.
 • Koppelen van maximaal 3 apparaten zoals Smart TV, PC en mobiele apparaten met het toetsenbord van de bank
 • Doe meer met je Smart-TV-toetsenbord. Compatibel met geselecteerde Smart TV's, Windows- of Mac-pc's en Android en iOS-mobiele apparaten.

Vaak samen gekocht

 • Logitech Plus Draadloos tv-toetsenbord zwart
 • +
 • Microsoft 292650 Draadloze V2 Scherm Pc
Totaalprijs: 110,75 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Naam van patroon:K600TV  |  Kleur:zwart

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Naam van patroon:K600TV  |  Kleur:zwart

Met het K600 tv-toetsenbord bedien je je Smart TV op de intelligente manier. Leun achterover en navigeer met de D-pad door de menu's, en bedien de cursor met het precisietouchpad op maximaal 15 meter afstand. De vertrouwde invoer maakt het snel vinden van inhoud, het invoeren van een complexe wachtwoord en eenvoudige internetnavigatie. Met de speciale multimediastoetsen en navigatietoetsen kun je films afspelen en stoppen, het volume regelen en direct het startscherm en het zoekscherm oproepen. Sluit het K600 tv-toetsenbord aan op je Smart TV, je pc en je mobiele apparaten en schakel er tussen tussen tussen tussen met een druk op de knop.

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe berekent Amazon sterbeoordelingen?