Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 2,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Liefde maakt blind: een romantische fantasie van [Knight, Caralyn]
Kindle-app advertentie

Liefde maakt blind: een romantische fantasie Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie, 30 jul 2017
EUR 2,99

Lengte: 21 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Jared Grant begon drie jaar geleden langzaam blind te worden. Sindsdien draait zijn hele leven om zijn bedrijf en om het leren hoe hij als blinde moet leven, waarbij hij hulp krijgt van zijn persoonlijke zorghulp, John Collins. Totdat John een dag vrij moet nemen. Jared voelt zich eenzamer dan hij zich had gerealiseerd en hij blijft maar nadenken over de onbekende vrouw die John vervangt. Streelde ze nou echt over zijn rug? Leunde ze echt over zijn schouder om met haar nabijheid te suggereren dat ze hem wel op een meerdere manieren wilde verzorgen? Zou het mogelijk zijn dat er toch nog een vrouw was die Jared kon zien als dezelfde viriele, krachtige man die hij was voordat hij blind werd?
Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.450 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema's. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.
Fragment:
Hij stapte onder de douche en ontdekte verheugd dat ze de temperatuur precies goed had ingesteld. Niet te heet, maar ook niet te koud. John zette de kraan altijd te koud, alsof hij een kind met een gevoelige huid was. Hij glipte uit zijn boxershort en gooide het ondergoed de deur uit voordat hij die achter zich dichttrok. Hij vroeg zich af of ze stond te kijken hoe hij zich uitkleedde, een deel van hem hoopte van wel. Hij was niet meer de man die hij was voordat de infectie hem zijn zicht had ontnomen, maar hij was nog best goed in vorm. John bracht hem vier keer per week naar de sportschool, ervan overtuigd dat lichaamsbeweging een depressie op afstand kon houden––iets waar ze niet over spraken, maar waarvan ze beide wisten dat het een probleem vormde voor Jared. Wie zou er ook niet depressief worden na blind te zijn geworden? Hij voelde het effect van het sporten in zijn armen en buikspieren wanneer hij onder de douche stond. Hij wist dat zijn lichaam er goed uitzag.
Hij vroeg zich opnieuw af hoe zij eruitzag. Door die gedachte voelde hij zich als een domme, pukkelige tiener. Wat maakte het uit? Geen vrouw ter wereld zou samen willen zijn met een blinde idioot die geen echte man kon zijn. Dat had hij wel ontdekt toen de vrouwen die voor hem in de rij hadden gestaan plotseling verdwenen toen zijn handicap bekend werd.
Het maakte niet uit hoeveel geld hij had of hoeveel macht hij met zijn bedrijf had. Vrouwen willen sterke, viriele mannen. Blindheid nam die mannelijkheid weg.
Het had geen zin erover na te denken.
Maar toch kon hij het niet laten.
Hij had zich niet gerealiseerd hoe eenzaam hij was tot ze hem had aangeraakt.

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 2373 KB
 • Printlengte: 21 pagina's
 • Uitgever: Black Serpent Erotica (30 juli 2017)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B074F2KXC1
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: Schrijf als eerste een recensie over dit item
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst:
click to open popover

No customer reviews

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%