The Legend of Zelda: Link...
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie

Heb je er een te koop?

The Legend of Zelda: Link's Awakening - NL versie (Nintendo Switch)

Platform : Nintendo Switch
Beoordeling: 7 jaar en ouder

Adviesprijs: € 59,99
Prijs: € 54,99 & gratis bezorging. Meer informatie
Je bespaart: € 5,00 (8%)
Prijzen zijn inclusief btw.
Op voorraad.
Arriveert: morgen Gegevens
Verzonden en verkocht door Amazon.
  • Ontdek de uitgestrekte wereld om je heen: Verken Hyrule zoals je zelf wilt. Beklim torens en bergtoppen om nieuwe bestemmingen te zien, en gebruik de mysterieuze Sheikah-steen om een kaart van Hyrule te bekijken
  • Vecht voor je koninkrijk: Dankzij zijn instinct en vindingrijkheid, kan Link allerlei wapens vinden om een robbertje te vechten.
  • Wees overal op voorbereid: Maak jacht op wilde dieren, verzamel fruit en groenten, of overval vijandelijke kampen om voedsel te zoeken waarmee Link zijn tocht kan voortzetten.

Vaak samen gekocht

  • The Legend of Zelda: Link's Awakening - NL versie (Nintendo Switch)
  • +
  • Nintendo Switch Console, Grijs (Nintendo Switch)
Totaalprijs: 433,99 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Je gaat op avontuur op het eiland Koholint, dat getrouw is gereproduceerd met moderne graphics. Vecht tegen vijanden, doorkruis talloze kerkers en ontrafel de geheimen van het eiland. Daarnaast zul je oog in oog komen te staan met vijanden uit Super Mario, zoals Goomba’s, Chain Chomps en Piranha Plants. Tijdens je avontuur kun je ook kamerstenen vinden, waarmee je je eigen zogenaamde kamer kerkers kunt inrichten.

Inhoud doos:

Cartridge


Productbeschrijving fabrikant

main banner links awakening

Het eiland Koholint gaat gehuld in mysteries...

Help Link te ontsnappen van een vreemd eiland in The Legend of Zelda: Link's Awakening voor de Nintendo Switch. Raak bevriend met allerlei kleurrijke personages, vecht tegen legio vijanden en verken eigenaardige kerkers in dit klassieke avontuur dat in een charmant nieuw jasje is gestoken!

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe berekent Amazon sterbeoordelingen?