€ 25,49
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: vrijdag, 25 sep Gegevens
Snelste bezorging: morgen
Bestel binnen 2 uur en 7 min.
Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Utopia Deals Europe
Verzonden vanuit
Amazon

Verkocht door

KICHLY Voorbereidende Gie...

Heb je er een te koop?

KICHLY Voorbereidende Gietijzeren Skillet (Set van 3 stuks) - 6 Inch, 8 Inch en 10 Inch

4,0 van 5 sterren 2 beoordelingen
Amazon's Choice beveelt je goed beoordeelde, goed geprijsde producten aan.
Amazon's Choice voor 'gietijzeren pan'

Prijs: € 25,49 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
  • 3-delige set bestaat uit 10 inch, 8 inch en 6 inch pannen
  • Voorgekruid met olie op basis van soja om het gebruiksklaar te maken recht uit de doos, maar het opnieuw verzegelen wordt aanbevolen om te voorkomen dat er problemen ontstaan voor een gladder en niet-klevend oppervlak.
  • Terwijl gietijzer geen chemicaliën uitloogt, kan het wat ijzer uitlogen in uw voedsel en dat is vrij goed voor de gezondheid.
  • Gietijzeren kookgerei is verhoudingsgewijs minder soepel dan non-stick kookgerei
  • Om het gietijzer te reinigen, gebruik nooit zeep; schrob uw koekenpan gewoon met een stijve borstel en warm water en droog hem volledig af; hij is niet vaatwasmachinebestendig.

Vaak samen gekocht

  • KICHLY Voorbereidende Gietijzeren Skillet (Set van 3 stuks) - 6 Inch, 8 Inch en 10 Inch
  • +
  • KICHLY - Voorbereidende Gietijzeren Skillet/Koekenpan - 12 Inch (30,5 cm) - Zwart
Totaalprijs: 49,48 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Top-geschatte Professionele Rangkookapparatuur! Onze Voorbereidde Gegoten Ijzerskillet 3-delige Set (10 inch, 8 inch en 6 inch pan) brengt luxe kookgerei naar uw keuken.

Deze koekenpannen zijn gekruid en klaar voor gebruik, maar u moet ze misschien opnieuw kruiden voor een gladdere en betere afwerking. Perfect voor het koken van steaks, panini, groenten en meer. Het royale formaat biedt voldoende kookruimte en kan gebruikt worden in de oven of boven een kampvuur.

Die mooie glans op gietijzeren kookgerei is het teken van een goed gekruide pan, waardoor deze vrijwel niet kleeft. De gezondheidsbonus is natuurlijk dat je bij het koken in gietijzer geen olie hoeft te gebruiken om knapperige aardappelen te bruinen of kip te verschroeien. Om uw gietijzeren koekenpan op smaak te brengen, bedekt u de bodem van de pan met een dikke laag koosjerzout en een halve centimeter bakolie en verwarmt u deze tot de olie begint te roken. Giet het zout en de olie voorzichtig in een kom, gebruik dan een bal van papieren handdoeken om de binnenkant van de pan te wrijven tot het glad is.

Het voordeel van het gebruik van gietijzeren pannen in plaats van anti-aanbakpannen is dat u de schadelijke chemicaliën die in anti-aanbakpannen worden gevonden, vermijdt. De afweermiddelende coating die ervoor zorgt dat voedsel niet aan antiaanbakpannen blijft plakken, bevat PFC's (perfluorkoolwaterstoffen), een chemische stof die in verband wordt gebracht met leverbeschadiging, ontwikkelingsproblemen van kanker.

Je kunt broden, braadpannen, eiergerechten, hamburgers, kip, vis en nog veel meer maken of roosteren; na elk gebruik, en vooral na het wassen met water, moet je de pan grondig drogen en met olie conditioneren voor een langere houdbaarheid

Al ons gietijzeren kookgerei is LEAD-FREE.

PFOA en PTFE FREE.